Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o comicsy Hra o trůny


ikona
Mr. Hlad
Na seriálovou Hru o trůny si ještě chvilku počkáme. Ale zatím si můžete zasoutěžit o comicsy 

Pátá sezóna Hry o trůny skončila před pár měsíci, ta šestá dorazí až na jaře. Ale zajímavé věci se kolem televizního fantasy fenoménu rozhodně dějí. Na konci září si poslední série vybojovala dvanáct cen Emmy. To se během jedné jediné sezóny před tím žádnému seriálu nepovedlo. Na Emilii Clarke, představitelku Matky draků Daenerys, sice zbyla nakonec jen nominace, ale mrzet jí to moc nemusí. Pátý Terminátor jí pravděpodobně nakopl filmovou kariéru a časopis Esquire ji minulý týden vyhlásil nejvíc sexy ženou planety. Nemáme nic proti.

 

Zkrátka kolem  Hry o trůny se dějí pořád zajímavé věci a my tu teď taky jednu máme. Vedle seriálu totiž existuje i comics, který fandům servíruje příběhy, jež se odehrávají ještě před tím, co vidí v televizi nebo v knihách George R. R. Martina. U nás je vydává nakladatelství Crew a vy si o ně teď můžete zasoutěžit. Ve hře jsou dvě knihy Potulný rytíř a o dvě pokračování Přísežný meč. Pokud byste chtěli vyhrát, tak nám na mail souteze@moviezone.cz napište, kolik epizod má každá série Hry o trůny. Do předmětu napište Soutěž Hra o trůny a čas na odpovědi máte do pátku 23. října do 12:00. Vítězům se ozveme. Držíme palce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace