Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná past 6 bude prequel?


ikona
KarelR
bruce willisdie hard
John McClane se vrátí. Ale má to menší háček... 

Určitě si pamatujete, jak vám Mr. Hlad v květnu 2009 představoval comics Die Hard: Year One. Tahle osmidílná minisérie se odehrává v roce 1976 a John McClane je v ní ještě zelenáč. A už tehdy se spekulovalo o tom, že se místo dalšího sequelu dočkáme její adaptace.

 

Nakonec se ale Bruce Willis vrátil s regulérní pětkou, která bolela víc než většina akčňáků posledních let, a i přes dobrý finanční výsledek (rozpočet 92 milionů, tržby 300) se po ní Foxové nijak extra nehrnuli do dalšího filmu. Samozřejmě až doteď. A samozřejmě je ve hře prequel.

V tom se prý vydáme do roku 1979 (takže 9 let před jedničku), a to nejspíš pod vedením Lena Wisemana, režiséra povedené čtyřky. V centru dění tak bude mladý McClane (namaskovaný Levitt, vyžehlený Willis... možností je nespočet), fanoušci ale nepřijdou ani o klasiku, protože by se měl vrátit i Willisův starší McClane.

 

Bude celý příběh vyprávět? Anebo půjde o akčňák plný flashbacků? Kdo ví. Každopádně se asi ruší plány na klasickou šestku, v níž se měl McClane vydat do Tokia a producenti u toho chtěli i Jacksonova Zeuse Carvera z trojky. Do podprůměru umlácená značka tak dostává šanci. A nejdůležitější otázka je jasná: Unesli byste někoho jako mladého McClanea?

---

Vytáhni v hospodě: Dámy a pánové... trocha zpívajícího Bruce Willise!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace