Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman jde do Iráku


ikona
Mr. Hlad
henry cavillman of steel
Henry Cavill, Luke Evans a Nicholas Hoult se chystají na náročnou misi. A možná v ní půjde nejen o střílení 

Henry Cavill se za pár měsíců vrátí v pláštěnce v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, ale letos se ukázalo, že když na sobě nemá kostým a nezachraňuje svět, tak diváky moc nezajímá. Špionážní retro Krycí jméno U.N.C.L.E. je totiž nakonec solidní propadák a Cavill v něm zrovna dobrý výkon nepředvedl. Ale díky roli Clarka Kenta si na něj nejspíš občas ostatní filmaři vzpomenou a třeba se mu povede studia i diváky nakonec přesvědčit, že zvládne v kinech vydělat prachy i mimo comicsový subžánr. Teď to zkouší s válečným dramatem Sand Castle.

 

V něm si po jeho boku zahrají Luke Evans a Nicholas Hoult a režii dostal na starost Fernando Coimbra, jenž pracoval na netflixovské pecce Narcos. Děj se má odehrávat v Iráku, ale nikoliv v Bagdádu. Tam evropské a americké vojáky vítali jako osvoboditele, ale na venkově z jejich přítomnosti nadšení nebyli, spíš naopak. Hrdinové ale patří k jednotce, jejímž úkolem je vyrazit do vesnice Baqubah a opravit tu vodovodní systém. Než ale budou moci kopat, musí místní přesvědčit, že stojí na jejich straně. Jestli z toho vyleze drama, ve kterém se budou hrdinové z odlišných kultur poznávat a přátelit s pomocí dialogů, nebo je spojí boj proti společnému nepříteli, nevíme. Ale casting je fajn a režisér svojí práci rozhodně rozumí, tak uvidíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace