Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ant-Man se vrátí


ikona
Mr. Hlad
ant-manant-man 2marvel
Marvel odklepl další film svému nejmenšímu hrdinovi. Kdy se vrátí? A kdo mu ve dvojce bude krýt záda? 

Fandové se úplně neshodnou na tom, jak se letošní rok Marvelu vyvedl. Dvojka Avengers spoustu lidí zklamala a origin Ant-Mana taky nebyl bůhvíjaká pecka. Ale oba filmy pořád patří k blockbusterovému nadprůměru a hlavně vydělaly. Ant-Man se vrátí už za pár měsíců v Captain America: Občanská válka, ale o pokračování jeho vlastní sólovky se zatím moc nemluvilo. To se ale teď změnilo. Nejmenší superhrdina se totiž vrátí už za tři roky. A nebude sám.

 

Do kin totiž dorazí pod názvem Ant-Man and the Wasp, takže kostým na sebe pravděpodobně oblékne i Evangeline Lilly. Konec jedničky to naznačil, takže vlastně nejde o žádné velké překvapení a dá se tedy předpokládat, že se vrátí jak Lilly, tak i Paul Rudd, smlouvy s herci si Marvel hlídá. S premiérou se počítá na 6. červenec 2018, ale není úplně jasné, kdo se sequelu ujme. Všichni, včetně Marvelu, mají určitě ještě v paměti, jak to dopadlo s Edgarem Wrightem a že pak nebyla vůbec žádná sranda sehnat během pár týdnů náhradníka. Prověřený Peyton Reed by tedy klidně mohl dostat druhou šanci, na druhou stranu u Marvelu to rádi zkouší s nováčky, takže by nás nepřekvapilo, kdyby se objevil nějaký zelenáč. A za mě říkám, že by to možná bylo dobře.

--- 

Vytáhni v hospodě: V létě 2018 měl mít původně premiéru Black Panther, ten se ale nakonec přesune už na únor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace