Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Flashe?


ikona
Mr. Hlad
dcflash
Comicsový rychlík láká nového režiséra. Tohle jméno ale není úplně zárukou kvality 

DC se musí zatraceně snažit, aby dohnalo filmový náskok Marvelu. Muž z oceli v kinech ale slavil úspěch, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a Sebevražedný oddíl dorazí už příští rok a dá se čekat, že taky nepůjde o propadáky, a pak už nás čekají sólovky Batmana, Wonder Woman nebo Aquamana. A mezi tím se objeví i Flash. Superhrdina, který nesází na sílu, ale na obrovskou rychlost, slaví celkem velké úspěchy v televizi, kde právě začala druhá řada, ale na filmovém plátně začne pěkně od začátku. Tady si ho zahraje Ezra Miller a donedávna měli jeho sólovku na starost Phil Lord a Christopher Miller.

 

Režiséři LEGO příběhu a Jump Street ale sběhli ke Hvězdný válkám a DC teď shání náhradníka. A velké šance má podle všeho Seth Grahame-Smith. Kdo to je? Jako režisér nikdo, Grahame-Smith zatím nenatočil vůbec nic a v Hollywoodu to zkouší jako scenárista a bohužel nepatří zrovna mezi elitu. Na svém kontě má mizerné Temné stíny Tima Burtona nebo nepříliš povedený akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů. Proč by tedy on měl točit comicsový blockbuster a potenciální hit? Těžko říct, ale naděje, že by nemuselo jít o omyl, tu je, protože Grahame-Smith píše scénář k LEGO Batmanovi, takže comicsový žánr si svým způsobem osahá a možná, že nějakým způsobem mohl pracovat i s Millerem a Lordem, kteří za něj ztratili slovo. Každopádně premiéra bude až v březnu 2018, takže je možné, že nakonec bude za kamerou někdo úplně jiný.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace