Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor 6 za každou cenu?


ikona
KarelR
terminatorterminator 5terminator 6
SkyNet ještě nevyslal svého posledního robota. 

Pátý Terminátor nakonec vydělal 440 milionů dolarů a podle všeho to stačí na pokračování (díky, Číno!). Dana Goldberg, kreativní šéfka produkční firmy Skydance, totiž tvrdí, že se žádná stopka nekoná. Všichni si jen potřebují sednout ke stolu, zrekapitulovat si reakce na Genisys a dát dohromady další plán útoku.

Údajně je pořád ve hře i seriál, který by souvisel přímo s filmy, především se ale má uspořádat celosvětové pátrání po tom, co by diváci chtěli vidět v dalších celovečerácích. Tvůrci tak v podstatě přiznávají, že jsou dost v troubě, Skydance se ale Terminátora zkrátka nehodlá vzdát. Na to stál moc peněz a v roce 2019 se automaticky vrátí do náruče Jamese Camerona, takže se prostě musí uhánět zpátky před kamery.

 

Do roku 2019 je tedy hrozba dalších filmů velice reálná. Produkce šestého dílu prý určitě nezačne na začátku příštího roku, současné datum premiéry (18. května 2017) je tak docela v ohrožení. A pokud nepřijde někdo, kdo Terminátora zázračně vzkřísí, můžou ve Skydance na ohlášené datum víceméně zapomenout.

V tuhle chvíli nicméně panuje víra v to, že se zázraky dít budou. Tak doufejme, že si je Skydance vážně vydupe, protože jinak jim fanoušci asi podpálí všechno, co najdou…

---

Vytáhni v hospodě: Terminátor Genisys v Číně vydělal přes 100 milionů dolarů (v pátek to bylo 113), čímž vydrtil americké tržby (pouhých 89 milionů). O co, že se bude šestka odehrávat v Pekingu nebo v Šanghaji!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace