Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s Šíleným Maxem?


ikona
Mr. Hlad
george millermad max
Geroge Miller a Warner Bros přemýšlí, jak to udělat se sequelem největšího letního nářezu letošního roku 

Šílený Max: Zběsilá cesta se se stoprocentní pravděpodobností objeví v našem žebříčku nejlepších filmů roku. A dá se předpokládat, že hodně vysoko. Postapokalyptické peklo je totiž jeden z těch filmů, které člověk miluje, i když je v kině vidí třeba popáté a pokaždé v nich objeví něco jiného. Už nějakou dobu se ví, že Warneři byli připraveni i na pokračování. Max v kinech rozhodně nepropadl, ale o žádný velký komerční úspěch taky bohužel nešlo. Režisér George Miller navíc prohlásil, že by si teď rád natočil malý film bez akce a bez triků a nechce proto dohlížet ani na Muže z oceli 2, kterého mu Warneři nabízeli. Jaká je tedy situace s Maxem?

 

Teoreticky dobrá. Miller potvrdil, že si se studiem stále povídá o dalších dílech a možná nás čekají rovnou o dva filmy (aneb situace se od roku 2011 zas tak nezměnila). Původně se spekulovalo o tom, že se druhý (respektive pátý) díl do kin přiřítí s názvem Mad Max: Furiosa a prostor v něm dostane postava Charlize Theron, nedávno se ale o projektu začalo mluvit jako o Mad Max: The Wasteland. Co to znamená? To právě nevíme. Možné je, že Furiosa byla zkrátka přejmenovaná na The Wasteland, ale existuje i možnost, že se chystají hned dva filmy a každý z nich by se zaměřil na jednoho z hrdinů Zběsilé cesty. Tom Hardy má smlouvu ještě na tři díly, ale vypadá to, že Charlize Theron ne. Na druhou stranu role Furiosy jí viditelně sedla a bavila, v posledních letech posílá do kin jednu charismatickou drsňačku za druhou, takže by asi nebyl velký problém ukecat ji pro vlastní film. Každopádně Mad Max žije a díky kvalitám jedničky a šeptandě je dost pravděpodobné, že potenciální sequel by v kinech uspěl víc než Zběsilá cesta. Snad to tedy Warneři dotáhnou do konce.

--- 

Vytáhni v hospodě: Během bitky Toma Hardyho a Charlize Theron mu Theron zlomila loktem nos.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace