Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí třetího Thora?


ikona
Mr. Hlad
marvelthor
Třetí Thor se blíží a vypadá to, že do kin by ho mohl přivést specialista na upíry z Nového Zélandu.  

Letos už to filmový Marvel zabalil a pomalu sbírá síly na příští rok. V květnu do kin dorazí Captain America: Občanská válka a na podzim si svůj debut odbude Doctor Strange. A je čas začít myslet i na budoucnost, v roce 2017 se totiž vrátí Strážci Galaxie, o další restart se pokusí Spider-Man a čeká nás i Thor: Ragnarok. Už podle názvu je jasné, že půjde o konec světa, ale o ten vlastně jde víceméně pokaždé. Vrací se pochopitelně Chris Hemsworth a Tom Hiddlestone, který na konci Temného světa usedl na trůn Asgardu a maskoval se za Odina, a dorazí i Jaimie Alexander. Kdo přijde dál, se zatím neví, sám za sebe bych se ale bez problémů obešel bez Jane Foster, nejnudnější postavy MCU.

 

Ale teď k tomu podstatnému. Kdo nakonec Thor: Ragnarok natočí? Chvilku se spekulovalo o tom, že by Marvel rád znovu nalákal režiséra jedničky Kennetha Branagha, ten má ale své práce dost, chystá novou verzi Vraždy v Orient Expresu a fantasy Artemis Fowl, takže točit by nakonec mohl Taika Waititi. Neznáte? Ani se nedivíme. Marvel vždycky rád dával šanci méně známým režisérům, ale třeba z dvojky Captaina Americy díky dvojici bráchů z televize vylezl nejlepší marvelovský film vůbec, takže buďme optimističtí. Waititi pochází z Nového Zélandu, píše scénář pro disneyovský animák Moana a natočil indie pecky Orel kontra žralok nebo Kluk. Ale hlavně se podepsal pod hodně povedenou hororovou komedii Co děláme ve stínech, v níž ukázal, jak to chodí mezi upíry. Jsme tedy celkem zvědaví, co předvede.

--- 

Vytáhni v hospodě: Waititi prý při boji o režisérskou sesli porazil tvůrce Zombielandu Rubena Fleischera.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace