Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vaughn zůstává u špiónů


ikona
KarelR
i am pilgrimkingsmanmatthew vaughn
Po dvojce Kingsman se jede dál po vytyčené trase! 

Matthew Vaughn se příští rok vrhne na pokračování hitu Kingsman: Tajná služba a chvíli to vypadalo, že hned na to dohlédne na remake Flashe Gordona. Z ujetého sci-fi výletu ale podle všeho sešlo, jeho následujícím filmem totiž bude adaptace špiónského románu I Am Pilgrim (česky Já, poutník) od Terryho Heyese.

I Am Pilgrim je příběhem bývalého tajného agenta, který prakticky neexistuje a musí se vrátit do akce, aby zastavil protřelého teroristu a spasil svět. V jádru to tedy zní jako naprosto obyčejná žánrovka, z knihy se ale minulý rok stal bestseller. Takže by zdání mělo zásadně klamat.

 

Co Vaughna dovedlo k tradičně znějící žánrovce? Kdo ví. Možná si chce zkusit něco bez komediální berličky, možná se vážně jedná o luxusní látku (nečetl někdo?). V každém případě se z I Am Pilgrim stal film Matthewa Vaughna, což znamená, že nás automaticky začal nesmírně zajímat. Snad to bude pecka.

---

Vytáhni v hospodě: Mr. Hlad vám v posledním MZ Live tvrdil, že Vaughn píše scénář Kingsman 2 se svojí ženou. Já vždycky říkal, že má Claudia Schiffer na víc!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace