Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Maniac Cop se vrátí


ikona
Mr. Hlad
maniac copremake
Kultovní hororová trilogie o vraždícím magorovi v uniformě se dočká nové verze. A budou u toho zajímaví filmaři.  

Hollywood už stačil remakovat Halloween, Pátek třináctého, Texaský masakr motorovou pilou i Noční můru v Elm Street. Myslíte si, že je konec? Ani náhodou. Vraždících psychopatů tehdy bylo v kinech mnohem víc a to, že ti nejslavnější  jsou už rozebraní, nic neznamená. Nové verze se totiž dočká kultovní Maniac Cop. O remaku se mluvilo už před třemi lety a na svět ho měl přivést Nicolas Winding Refn, režisér Drive, Bronsona a Jen bůh odpouští, ale nad celým projektem se zavřela voda. Teď je však zpátky a s ním i Refn, ten by se však nakonec měl ujmout jen produkce.

 

O režii se postará John Hyams, jenž je zodpovědný za znovuoživení značky Univerzální voják, a scénář mu napíše Ed Brubaker, eso od comicsů a člověk, který udělal extra borce z Captaina Americy. Pokud hororovu trilogii neznáte, těšte na policajta Matta Cordella, kterého jeho zkorumpovaní kolegové poslali do vězení, kde byl brutálně zavražděn. Pak ovšem vstal z mrtvých a v uniformě likvidoval každého, kdo se mu postavil do cesty. V prvním díle série se sešli majitelé nejepičtějších brad v Hollywoodu Robert Z'Dar a Bruce Campbell, kterého v dalších částech vystřídal Robert Davi. Uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Původní trilogie má dnes kultovní statut a byla by škoda ho pošlapat.

--- 

Vytáhni v hospodě: V prvním Maniac Copovi má cameo i Sam Raimi. Pomáhal i se samotným natáčením.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace