Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joker a Cap chystají detektivku?


ikona
Mr. Hlad
captain americajokerthe girl on train
Jared Leto a Chris Evans krouží okolo zajímavě vypadající a skvěle obsazené psychologické kriminálky 

Zmizelá ukázala, jak se mají adaptovat úspěšné a hlavně kvalitní detektivky. Film to dotáhl až na Oscary, vydělal hromadu peněz a hlavně byl zatraceně dobrý. V blízké budoucnosti bychom se měli dočkat dalšího podobně ambiciózního projektu, který bude napínavý, zahraje divákům pořádně na nervy a bude stát na silné hrdince. The Girl on Train má být adaptace stejnojmenné knihy Pauly Hawkins, o níž se mluví jako o hodně povedeném psychologickém thrilleru. Jeho hlavní postavou je žena, která každý den jezdí do práce do Londýna vlakem a denně z okna sleduje život zdánlivě dokonalého manželského páru. Jednoho dne ale uvidí něco, co nečekala. Něco šokujícího. Stala se svědkyní zločinu, nebo se na ní začíná podepisovat stres a přílišná obliba alkoholu?

 

Rozhodně to zní zajímavě a myslí si to i v Hollywoodu. Režisér Tate Taylor, autor Černobílého světa, totiž zvládl nalákat hodně zajímavé herecké trio, o prostor před kamerou se poperou Emily Blunt, Rebecca Ferguson, ze které jsme po poslední Mission: Impossible nadšení, a Haley Bennett, která se chystá na novou verzi Sedmi statečných. A to není zdaleka všechno. Momentálně se shání jejich mužští kolegové. Manžely dvou hlavních hrdinek by si mohli zahrát Chris Evans a Jared Leto. Smlouvy ještě nepodepsali, ale údajně jsou z projektu oba vyloženě nadšení, tak snad to vyjde. Film s takovýmhle castingem bychom si totiž asi fakt nenechali utéct.

--- 

Vytáhni v hospodě: Chris Evans nedávno prohlásil, že bude hrát Captaina Americu do té doby, dokud o něj v Marvelu budou mít zájem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace