Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oslavte s námi 10. narozeniny MovieZone


ikona
KarelR
moviezone
Kalba dekády je tady! 

Když se před 10 lety zakládala MovieZone, ani Cival, imf a Kocour nejspíš netušili, že přežije tak dlouho. Od října 2005 přišla i odešla kupa filmových webů, MZko se ale pořád tak nějak drží a dokonce zplodilo desítky dílů dlouhý videoformát. Sami si nejsme jistí, co přesně to pro český mediální rybníček znamená. V každém případě ale propsanou a prokecanou dekádu hodláme oslavit.

 

Kdy a kde se ona osudová párty koná? Pokud se hrdě řadíte mezi eMZácké osazenstvo, můžete s námi strávit celou sobotu 17. října. Původně jsme řešili jen pořádně velkou chlastačku, na které by se dražily Hladovy autogramy. Cival ale brzy dostal vizi, z níž vylezla celodenní akce v BIO OKO s následujícím programem:

11:00 start
11:15 - 13:30 Star Trek: Do temnoty
13:45 - 14:40 MZ Live 1
15:30 - 17:30 Sicario: Nájemný vrah
18:00 - 19:00 Top Trailery dekády
19:15 - 20:00 MZ Live 2
20:45 - 22:45 Kingsman: Tajná služba

 

Přesně tak, 10. narozeniny MovieZone navštíví pecky od Abramse a Vaughna, které proložíme českou předpremiérou velebeného thrilleru Sicario (7,9/10 na Rottenech). Mezi stěžejní projekce přitom namačkáme také ohlédnutí za nejlepšími trailery uplynulé dekády. A dojde i na dva díly MovieZone Live, které proběhnou přímo v BIO OKO za přímé účasti publika. Civalovo sražené pyžamo sice nedorazí. I tak byste ale za 500 korun, které vás tahle třífilmová akce bude stát, měli dostat adekvátní porci zábavy.

Jestli vás eMZácké narozky zaujaly, rychle si na webu BIO OKO kupte lístky (a přidejte se k facebookové události). My už svoje máme a plánujeme tuhle akci protáhnout do rána, takže na ní nedoporučujeme chybět. Opáčku bude nejdřív za další pětiletku!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace