Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Neeson a trochu jiná pomsta


ikona
Mr. Hlad
liam neeson
Liam Neeson se bude mstít pod dohledem režiséra Zombielandu. A vážná podívaná to rozhodně nebude 

Liam Neeson se na stará kolena stal akčním hrdinou. Je sice trošku škoda, že břečkoidní sequely 96 hodin vydělávají obrovské peníze a solidní oldschool thriller jako Noční běžec nebo našlapaný A-Team propadnou, ale to nic nemění na tom, že Neeson je momentálně vedle Vina Diesela asi největší akční hrdina Hollywoodu. Bylo by však nefér zapomínat na to, že je to výrazně lepší herec, který má navíc zatraceně velký smysl pro humor a umí si utahovat i sám ze sebe, což předvedl třeba v druhém Méďovi a westernové komedii Všechny cesty vedou do hrobu.

 

To se mu teď bude hodit, protože nafasoval hlavní roli v akční komedii The Revenger. O ději nic nevíme, ale podle názvu je celkem jasné, že zase dojde na pomstu a vůbec bychom se nedivili, kdyby si tu Neeson dělal otevřeně srandu ze svých akčních hitů. Scénář napsali Thomas Lennon a Robert Ben Garant, kteří jsou zodpovědní za sérii Noc v muzeu, ale důvod, proč se těšit, má jméno Ruben Fleischer. Tenhle chlapík totiž natočil fenomenální Zombieland, v němž ukázal, jak dokonale spojit akci, humor, dobré herecké výkony, extrémní násilí a vlastně hrozně pohodovou podívanou. Takže jo, tohle chceme vidět. Otázka je, kdy se začne točit, protože Fleischer má v plánu i sequel Zombielandu. Ale to je vlastně jedno. Vidět chceme oboje.

--- 

Vytáhni v hospodě: Za prvních 96 hodin dostal Neeson pět mega. Za trojku už dvacet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace