Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nolan, DiCaprio a Akira?


ikona
KarelR
akirachristopher nolanleonardo dicaprio
Dá si Christopher Nolan další velkou sci-fi? 

Jedna z těch zábavnějších zvěstí posledních dní se točí kolem hrané verze Akiry. Hollywood ji připravuje už dlouhých 13 let, zatím se ale nikdy nedostala do cílové rovinky. Warneři už z těchhle trablů začínají být zoufalí. A tak údajně vtahují do hry Christophera Nolana.

Dá se tomu věřit? Inu, spíš se nějaký insider nudil, ale nutno říct, že to vymyslel zajímavě. Na adaptaci postapokalyptické mangy, v níž se střetnou dva motorkářské gangy z Nového Tokia, se totiž podílí Appian Way, produkční firma Leonarda DiCapria. Celá tahle zpráva tak stojí na spekulaci, že Leo zřejmě brknul Nolanovi, který se o projekt začal zajímat. Chce produkovat? Nebo rovnou režírovat? Kdo ví. Každopádně má být spjat rovnou s celou filmovou trilogií, protože když máte v rukách nejistou látku, proč troškařit, že?

 

Kdekdo se dokonce nebojí tvrdit, že je nedávno oznámeným Nolanovým filmem právě Akira. Premiéra v červenci 2017 sice nahrává tomu, že bude jeho tajuplný projekt epickým blockbusterem. Tahle akirovská anabáze je ale pořád jen čirou spekulací, tak uvidíme, jak se situace vyvine v příštích měsících. Na nolanovské verze Kanedy a Tetsua ale zatím moc nesázejte.

---

Vytáhni v hospodě: Animovaná Akira z roku 1988 u nsá pořád ještě nevyšla ani na DVD. Hanba!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace