Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Marťan


ikona
KarelR
matt damonprvni reakceridley scottthe martian
Jak se povedla nová sci-fi Ridleyho Scotta? 

Marťan patří mezi největší filmové události podzimu, takže nás samozřejmě zajímá, jestli dostaneme další scottovskou pecku nebo naopak zklamání z ranku Robina Hooda, Exodu a (ano, držte se) Promethea. Adaptace populárního románu, jehož hlavní hrdina uvízne na Marsu a musí tam přežít, než ho někdo zachrání, se uvedla famózními trailery. Určitě vás proto potěší, že kampaň pro jednou zásadně nelhala.

O nadšení se zatím mluvit nedá, po premiéře na filmovém festivalu v Torontu ale zavládla mezi kritiky spokojenost. 14 pozitivních recenzí z 15 dává dohromady solidní rating 7,5/10. Co je ale důležitější, skoro všichni mluví o svižném a především zábavném rodinném filmu, který člověka nabije dobrou náladou a chutí navléct skafandr a vyrazit do vesmírných dálav.

 

Konsenzus víceméně zní "nejlepší Scott za poslední roky". A ačkoliv to není zas tak luxusní vizitka, nuda očividně nehrozí a Damonovi prý budeme všichni fandit jako zběsilí. Pár lidí sice u Marťana trápilo čtení zpráv, když je někdo píše (holt berlička), a trochu natažený konec. S výjimkou té jedné nespokojené duše (která tvrdí, že to je celé hrozně o ničem), ale všichni lákají na opulentní biják, v němž vás Damon s klidem protáhne i komornějšími scénami. Tak fajn, 1. října se uvidíme v kině!

---

Vytáhni v hospodě: Tak tady se Damon namakal na pátého Bournea...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace