Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další film na jeden záběr?


ikona
imf
long shot
 

Z experimentálních filmů se stávají závody v jaderném zbrojení. I když popravdě řečeno, na vyrábění filmů odehrávajících se v jednom záběru beze střihu, nemusíte být Einstein, stačí být dostatečně ujetý a získat na podobnou legraci peníze. První to zkusili Rusové s dokumentární epopejí Ruská Archa, která šla nakonec i do našich kin.

Tohle přirozeně Amerika nemohl nechat jen tak a proto se v Dallasu vyrojil tým hrdinů s digitální HD kamerou, aby natočil snímek nazvaný Long Shot. Jak třeskutá originalita. Celý se odehrává v baru, hodinku a půl před jeho zavíračkou a účinkují v něm místní herci (tak je to vysvětlováno, nevím, zda se nejedná spíš o místní štamgasty :). Aby tvůrci dokázali své dobré úmysly, natočili celý průběh natáčení na záložní dokumentární kameru. Snímek má 90 minut a jeho natáčení už bylo slavnostně dokončeno (nikde se neuvádí, jestli se zadařilo na první pokus).

Popravdě mi to vůbec nejde do hlavy. Celá zpráva je prezentována tak, jako by šlo o sportovní výkon ála soutěž v pojídání párků. Obsah filmů zřejmě bude naprosto nedůležitý (vzpomínáte na Don's Plum Bar?) a samotné jméno filmu a snaha všechno zachytit, aby mohl být "rekord" uznán? A proč se o tom vůbec píše na velkých novinkových webech, hned vedle zprávy o tom, že Harrisonu Fordovi někdo pochcal koberec (já vím, že se píše tepich, nejsem přece buran... ;)? Poslední dobou je zkrátka bída a všichni jsou tak nažhavení na letní sezónu, že zapomínají vyrábět skandály a ohlašovat nové, vesměs šokující projekty.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace