Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Godzilla si to rozdá s King Kongem


ikona
Mr. Hlad
godzillaking kong
Bitka největších filmových monster se blíží. Legendární opičák a slavná ještěrka si půjdou po krku. 

AKTUALIZACE: Premiéra filmu Godzilla vs. King Kong byla ohlášena na rok 2020. Druhá Godzilla mimochodem dorazí v červnu 2018.

---

Godzilla Garetha Edwardse v kinech celkem uspěla, i když názory na její kvalitu se liší. Na druhou stranu sequel, který by byl trošku svižnější, bychom si určitě dali rádi a je jasné, že tohle legendární monstrum nemůže dlouho ležet ladem. To samé se dá říct i o King Kongovi. Naposledy jsme ho viděli ve verzi Petera Jacksona a v březnu 2017 se dočkáme prequelu Kong: Skull Island, který točí Jordan Vogt-Roberts. Má se odehrávat pár let před tím, než obřího opičáka objevili filmaři a měli bychom tu zjistit, co je vlastně zač a jak se z něj stal král tropického ostrova plného sakra nebezpečných potvor. Kromě něj se tu objeví i Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson nebo John C. Reilly.

 

Zní to zajímavě. A bude to ještě zajímavější. Studio Legendary se totiž dohodlo na distribuci s Warner Bros, jimž patří Godzilla, a společně by tak obě studia mohla začít tvořit filmový svět plný gigantických monster. Fanouškovská teorie? Tentokrát ne. Šéf Legendary Thomas Tull prohlásil, že to udělal skutečně proto, aby mohl King Konga postavit proti Godzille. Bude to ale chtít nějaké úpravy. King Kong je sice hodně velký opičák, ale Godzilla dovede strhnout k zemi mrakodrap, a i když by po ní Kong mohl skákat jako po Empire State Building, asi by to byla krátká bitka. Dočkáme se tedy nového opičáka? Nebo ho filmaři zkusí zvětšit pomocí radiace, která má v podobných filmech skoro až magické účinky? Uvidíme. Každopádně tuhle bitku vidět rozhodně chceme.

--- 

Vytáhni v hospodě: V Kong: Skull Island se měli původně objevit Michael Keaton a J.K. Simmons, ale kvůli posunutí data natáčení museli vycouvat. Nebyl čas.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace