Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí novinka Christophera Nolana?


ikona
Mr. Hlad
christopher nolaninterstellar
Tak alespoň to datum premiéry... 

Christopher Nolan je režisér, od něhož budeme chtít vidět všechno. I kdyby točil pátý Kameňák nebo záznam koncertu Divokýho Billa, do kina bychom stoprocentně napochodovali. Jeho filmy jsou dobré, vydělávají a samotný Nolan dnes patří k těm několika málo filmařům, co si dovedu vyžebrat velké rozpočty na originální projekty a zároveň si u nich zachovávají i vlastní styl. Studia mu zkrátka věří. Nedávno natočil dokument Quay o dvojici bratrů, kteří se věnují stop-motion animaci, a objevily se samozřejmě i zprávy o tom, že chystá další celovečerní projekt.

 

A ten do kin dorazí 21. července 2017. Co to bude? Netušíme. O čem to bude? Taky nevíme. Nolan je velký tajnůstkář, takže to rozhodně nevykecá víc jak rok a půl před premiérou. Kameraman Will McCrabb už však před nějakou dobou potvrdil, že první hrubá verze scénáře je na světě, ale ani on neprozradil, jestli půjde o nový originální projekt, nebo adaptaci nějakého staršího díla. Každopádně Nolanova novinka bude mít v kině slušnou konkurenci, v ten samý den má premiéru trojka Ladíme! a sci-fi Luca Bessona Valerian and the City of a Thousand Planets a týden před tím do kina vtrhnou pátí Piráti z Karibiku a třetí Planeta opic. A sedm dní po Nolanovi to zkusí marvelovský Spider-Man. Zkrátka tu bude solidně narváno, na druhou stranu zrovna tenhle režisér se svým renomé se nejspíš o úspěch bát nemusí.

--- 

Vytáhni v hospodě: Svou novinku má Nolan i produkovat, pomáhat mu bude jako vždy jeho kolegyně a životní partnerka Emma Thomas.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace