Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Narkomafie proti nejlepším bodyguardům


ikona
Mr. Hlad
a-teambad boysjoe carnahanmichael bay
Režisér A-Teamu chce ještě před Mizery vyčistit mexické ulice od drogových gangů. A bude potřeba hodně nábojů.  

Joe Carnahan je režisér, kterého máme hodně rádi, studia ale moc ne. Patří totiž k filmařům, co si do své práce nenechají moc kecat. Díky tomuhle přístupu přišel o režii třetí Mission: Impossible (ovšem v době, kdy měla být úplně o něčem jiném) a za své vzaly i plány na remake Přání smrti, v němž Carnahan chtěl Franka Grilla a nikoliv Bruce Willise. Teď se mluví o tom, že by mohl po Michaelu Bayovi převzít třetí Mizery. Na ty si nejspíš ještě chvilku počkáme a celou situaci komplikuje i fakt, že Will Smith naznačil, že by film mohl jen produkovat a nehrát v něm, ale v tomhle případě jde možná jen o řeči pro média. Každopádně Carnahan se nejspíš ještě před Mizery vrhne na svůj dlouho připravovaný projekt Five Against a Bullet. A mohl by to být těžký akční nářez.

 

Děj se má odehrávat v mexickém velkoměstě, kde se usídlila nejmocnější drogová mafie, která neváhá zabít starostu, jenž se pokoušel dostat narkotika z ulic. Nepočítá ovšem s tím, že jeho syn chce jít v tatíkových stopách a při volbách bude kandidovat do vedení města. Není to ale idiot a ví, že drogové gangy se budou chtít zbavit i jeho, a tak si najme pětici nejlepších bodyguardů na světě. A ty teď čeká nejnebezpečnější fuška jejich kariéry. Five Against a Bullet připravoval Carnahan spolu se Sony už před čtyřmi lety, ale nevyšlo to, tak snad bude druhý pokus lepší. O obsazení se zatím nic neví, v roce 2011 byl sice s projektem spojován Bruce Willis, avšak vzhledem k jeho současné formě a problémům u remaku Přání smrti s ním asi počítat nemůžeme. Carnahan ovšem natočil dvě pecky s Liamem Neesonem a tomu by role nějakého bodyguarda-veterána mohla sednout skvěle.

--- 

Vytáhni v hospodě: Carnahanovu reklamu na BMW z projektu The Hire s Clivem Owenem jste už asi viděli. Ale protože je boží, pusťte si ji klidně znova

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace