Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potěší Assassin´s Creed hráče?


ikona
Mr. Hlad
assassins creedmichael fassbender
Jaké kompromisy musí dělat tvůrci filmové adaptace herní pecky? A bude spíš pro hráče, nebo pro filmové fanoušky?  

Michael Fassbender a Marion Cotillard se už za rok objeví v adaptaci Assassin's Creed, jedné z nejzajímavějších a nejúspěšnějších herních sérií současnosti. Stejně jako ve hře dostaneme hrdinu, v tomhle případě se jmenuje Callum Lynch, jenž žije v jednadvacátém století a díky společnosti Abstrego dovede prožívat životy svých předků - takže se mrkne do 15. století, kde jeho praprapraještěmnohemvícpraděda bojoval ve Španělsku proti inkvizici. Hráčům příběh asi nic neříká a bude to nejspíš tím, že režisér Justin Kurzel (Fassbenderův Macbeth) spolu s herní společností Ubisoft přichází s úplně novou zápletkou. Fanoušci hry začali být nervózní, a tak se k celé věci musel vyjádřit Aymar Azaizia, jenž má herní Assassin's Creed na starost.

 

Ten potvrdil, že chtějí cílit jak na fandy hry, tak na nováčky, že jim nový příběh hodně ulehčí práci a že je prioritou natočit především dobrý film a ne něco, v čem budou za každou cenu odkazy pro znalce na každém kroku. Pařani by se však měli dočkat několika starých známých, i když v tomhle případě nebyl Azaizia konkrétní. A samozřejmě bude akce ve filmu podobná jako ve hře. Navíc se počítá s tím, že bude nový příběh ze Španělska součástí celého universa Assassin's Creed a bude mít vliv i na to, co se bude dít v budoucích hrách. Fanoušci nejspíš budou zpočátku držkovat a ošívat se nad detaily, avšak nejspíš i oni musí uznat, že je lepší se v kině bavit u dobré akční podívané než se nudit a odškrtávat si citace z her. Jak už ale bylo řečeno, i na to dojde. Teď jen musíme doufat, že se tvůrcům povede najít nějaký přijatelný kompromis pro všechny a že konečně dostaneme film, který by hře nedělal ostudu. Šance jsou každopádně slušné.

--- 

Vytáhni v hospodě: Nejnovější Assassin's Creed Syndicate se bude odehrávat v Londýně v devatenáctém století.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace