Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak mohla vypadat Fantastická čtyřka?


ikona
Mr. Hlad
fantastic four
Comicsový propadák letošního léta měl původně vypadat o dost jinak. A o dost zajímavěji. 

Comicsový propadák Fantastická čtyřka si svůj osud nejspíš zasloužil. Nelíbil se kritikům ani divákům, režisér si evidentně se studiem nepadl do noty a i když jsem mu já osobně napálil v recenzi 4/10, bez keců přiznám, že si z toho filmu pár týdnů po premiéře vůbec nic nepamatuji. Ono ani není co, moc se tam toho nedělo. Foxové ještě sequel oficiálně neodpískali, v současnosti byste ale nejspíš jen těžko hledali lidi, kteří by se na dvojku těšili. Fantastická čtyřka byla nuda jak režijně, tak i co se týče nápadů. Nemuselo to tak ale být vždycky.

 

Steve Jung na svém facebookovém účtu ukázal pár návrhů, jak podle něj měla vypadat planeta, kterou hrdinové ve filmu navštívili a zajímavá byla asi jako čekání na autobus. V dešti a bez deštníku. V roce 2013 na ni ale Jung umístil třeba i hrad Doctora Dooma a ten nevypadá vůbec špatně. Jung ovšem, jak sám tvrdí, na filmu pracoval ještě v době, kdy to vypadalo, že by mohlo jít o hit, nebo přinejmenším o film, který vzniká bez toho, že by na sebe režisér a studio vzájemně kydali špínu. Z jeho práce se do Fantastické čtyřky nakonec nedostalo vůbec nic. A on je za to prý docela rád. Ale popravdě jeho návrhy jsou zajímavější než celý film.

 

Ve velkém rozllišení si obrázky můžete prohlédnout tady

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace