Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poznáme Bladeovu dceru?


ikona
KarelR
blademarvel
Dostane Wesley Snipes dámskou společnost? 

Marvelu se před pár lety nevrátila jen práva na Daredevila, Ghost Ridera a Punishera, ale také na Bladea. Oblíbený upírobijec má za sebou tři úspěšné filmy s Wesleym Snipesem, od posledního ale uplynulo 11 let, takže je pomalu čas na reboot.

 

Zatím se neví, jestli ho Marvel nějak aktivně chystá. Rozhodně ale proběhlo pár diskuzí, a to i se Snipesem, který by se v něm mohl alespoň mihnout. Doteď se samozřejmě předpokládalo, že Blade dostane novou tvář a pojede se dál. Někdo si ale dal dvě a dvě dohromady a přišel se zajímavýou zvěstí/teorií.

Podle té by „novým Bladem“ mohla být  Bladeova dcera, protože… to tak teď bude v comicsech. V Marvelu se prý o restart celé série, v níž se bude slečna jménem Fallon Grey prát s upíry na oregonském venkově, zajímala i filmová větev. Což nemusí znamenat vůbec nic, na druhou stranu ale tenhle tah nezní úplně nelogicky.

 

Napárování Snipese s mladou drsňačkou by totiž stvořilo marvelovku s ženskou hlavní hrdinkou, dvěma černými protagonisty a v upířím subžánru. Co víc si studio může přát? Snad jen chytrou berličku, která by do marveláckého univerza šetrně vměstnala krvesaje.

Ano, zatím je to celé jen velký drb. Kdyby se ale v nějaké formě zhmotnil, moc bychom se tomu nedivili.

---

Vytáhni v hospodě: Snipesovým příštím filmem je drama Chiraq o násilí v Chicagu. Natočil ho Spike Lee.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace