Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shane Black jde točit Predátora


ikona
Mr. Hlad
predatorshane black
Lovec z vesmíru skončil u režiséra třetího Iron Mana. A ten pro něj prý chystá velké věci. 

AKTUALIZACE: Shane Black má hotové The Nice Guys a měl by se přesunout rovnou k Predátorovi. Oficiální Facebook potvrdil název The Predator a přihodil tuhle teasovací fotku, zbytek informací najdete ve starším článku. Nic moc se nezměnilo.

 

---

Jedno z nejslavnějších filmových monster, Predátor, nedá Hollywodu spát. První film s Arnoldem je nestárnoucí klasickou, která se v televizi objevuje poměrně pravidelně. Dvojka se už musela obejít bez něj, rozhodně ale nejde o sequel, kvůli němuž by si fandové podřezávali žiíy. Na to mají až oba díly AVP, v nichž si to mimozemský lovec rozdal s Vetřelci a dopadlo to v obou případech mizerně. Pár let staří Predátoři taky nesplnili očekávání, ale všem dnům konec zdaleka není. Na návratu Predátora už totiž nějakou dobu pracuje scenárista Posledního skauta a režisér třetího Iron Mana Shane Black.

 

Sice jsme o jeho sci-fi asi rok neslyšeli a Black se mezi tím stihl vrhnout na režii retro krimi s Ryanem Goslingem a Russellem Crowem The Nice Guys, mezi tím ale stíhal i psát scénář. A teď ho má v rukách producent John Davis, jenž se ani nepokouší skrývat nadšení. Takže jaký by měl být nový Predátor? Podle Davise zábavný a především jiný, než diváci očekávají. Blackovi se prý povedlo napsat příběh, který se slavnými zabijáky s vesmíru pracuje trošku jinak než předchozí filmy. Už vloni Black řekl, že máme čekat spíš sequel než restart, protože predátorský svět je potenciálně obrovský, takže se budeme věnovat mytologii. A podle Davise se prý s celým universem pracovalo velmi inovativním způsobem. Jsme dost zvědaví, protože Predátoři si určitě nezaslouží zacházení, jaké poskytuje třeba Paltinum Dunes hororovým klasikám Pátek 13. a Noční můra v Elm Street. Vypadá to, že Predátor je v dobrých rukách.

--- 

Vytáhni v hospodě: V roce 1996 chystal třetího Predátora Robert Rodriguez a měl se odehrávat na španělské galeoně v šestnáctém století. Tady si můžete přečíst celý příběh.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace