Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise a hvězda Marvelu?


ikona
Mr. Hlad
Tom Cruise se za rok vrátí jako Jack Reacher. A záda by mu měla krýt dáma, co dovede srovnat i Hulka 

Pokud jste si náhodou mysleli, že Tom Cruise po padesátce přestává být ve formě, pátá Mission: Impossible vás asi rychle přesvědčila o opaku. Cruisovi se už pomalu blíží důchod, ale akční role zvládá stejně dobře jako zamlada. Letos na podzim by se navíc měl vrátit před kamery jako Jack Reacher. Mělo by jít o adaptaci románu Never Go Back, v němž se bývalý vojenský vyšetřovatel Reacher vrátí na svou starou základnu navštívit jednu známou a zjistí, že ona sedí ve vězení a navíc ho čeká zpráva o tom, že se z něj stal tatínek. A on vůbec netuší, jak k tomu došlo. Brzy samozřejmě zjistí, že s ním někdo hraje špinavou hru.

 

Cruise na pátrání samozřejmě nebude sám a vypadá to, že záda by mu měla krýt Cobie Smulders. Té se po skončení seriálu Jak jsem poznal vaši matku povedlo usídlit se u Marvelu, kde jako Maria Hill víceméně pomáhá šéfovat Avengers a občas se podívá i do akce, kde jí to taky jde od ruky. Takže pokud by měl někdo pomáhat Cruiseovi odhalit spiknutí v armádě, ona by to asi bez problémů zvládla. Trošku zmatků ale přináší jméno její postavy. Hrdinka, kterou by si měla zahrát, se jmenuje Danika a taková postava v knížce není, místo toho tu s Reacherem pobíhá Major Susan Turner. Režisér Edward Zwick buď přišel s nějakou novou postavou, nebo se jeho tchyně jmenuje Susan a on má proti tomu jménu averzi. Jasno v tom budeme mít na konci příštího roku, kdy druhý Jack Reacher dorazí do kin.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se Jackem Reacherem stal Cruise, byli ve hře Brad Pitt, Will Smith, Vince Vaughn nebo Hugh Jackman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace