Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Policajt ze školky se vrátí


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdolph lundgren
Komedie o drsném bouchačovi, který musí makat s dětmi, fasuje sequel. S Dolphem Lundgrenem! Podívejte se na fotky z natáčení! 

Každý akční hrdina natočil v minulosti pár komedií. To tak prostě na člověka přijde krize středního věku a řekne si, že místo zabíjení Sovětů, teroristů nebo mimozemšťanů by měl dělat filmy, které budou hezké a bude se u nich bavit celá rodina. Arnold Schwarzenegger jich pár natočil a upřímně Policajt ze školky patří mezi ty lepší. Alespoň v něm nebyl těhotný a já se přiznám, že jsem ho v dětství viděl víckrát, než by se slušelo. Teď se chystá sequel, bohužel (???) bez Arnolda a podle všeho ho neuvidíme ani v kinech.

 

Policajt ze školky 2 půjde nejspíš rovnou na DVD nebo VOD a hlavní roli si v něm zahraje Dolph Lundgren. Ten sice v Postradatelných ukázal, že smysl pro humor má a akční role taky ještě zvládá, ale asi jich pro něj není dost, a tak kývl na tohle. Zahraje si tu policajta, který kvůli utajení předstírat, že je učitelem ve školce a najít ukradenou flashku s seznamem lidí ukrytých v programu na ochranu svědků. O flashku  mají zájem albánští gangsteři, ale Lundgren a jeho indický parťák Sanjit určitě všechno zachrání a samotná akční hvězda, která bude na začátku stoprocentně drsný morous, nakonec skončí v obětí vděčných dětí. Režii dostal na starost Don Michael Paul, který natočil třeba seagalovku Na pokraji smrti. Jo, bude to hrozné, ale ačkoliv nepočítám, že by se k tomu v diskusi přiznalo moc lidí, dívat se na to budeme skoro všichni.

 

 

--- 

Vytáhni v hospodě: Když Lundgren začínal, pracoval jako vyhazovač. Jeho kolegou byl Chazz Palminteri z Obvyklých podezřelých.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace