Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér Jurského světa?


ikona
Mr. Hlad
colin trevorrowjurassic world
Colin Trevorrow na další dinosaury kašle. Už si ale našel nový projekt a nejspíš i novou hvězdu 

Když se před pár lety oznámilo pokračování/restart Jurského parku, nikdo nebyl extra nadšený, letos v létě se ale ukázalo, že tahle značka, Chris Pratt a dinosauři jsou mnohem atraktivnější, než si fandové a nejspíš i studio mysleli. Jurský svět je momentálně třetí komerčně nejúspěšnější film všech dob a jeho pokračování dorazí do kin v červnu 2018. Režisér Colin Trevorrow však už několikrát řekl, že se nevrátí. Sice píše scénář, který by se měl zaměřit na soužití lidí a dinosaurů, ale režii v plánu nemá. Podle různých drbů je jeho jméno skloňováno v souvislosti s Hvězdnými válkami, ale vypadá to, že i bez nic bude mít co dělat.

 

Měl by totiž režírovat projekt s názvem Book of Henry, který napsal Gregg Hurwitz, respektovaný comicsový scenárista a autor knižních detektivek. O čem bude? To Trevorrow odmítá prozradit, ale tvrdí, že o scénáři ví už pár let, naprosto ho miluje a jde prý o dost originální záležitost. Natáčení by mělo začít už příští měsíc v New Yorku a vypadá to, že u toho bude i Naomi Watts. Hvězda Kruhu a King Konga už v poslední době dává přednost spíš menším filmům a vidět jste ji mohli v Birdmanovi nebo Miluj souseda svého, na nájem si vydělává ve sci-fi Rezistence, ale nějaký megahit, který by byl „její“ by se jí nejspíš hodil. Každopádně čekáme, co z toho vyleze. Trevorrow zvládl indie konverzačku i spektákl s pravěkými ještěry, takže to může být cokoliv.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace