Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cap vs. Iron Man. Kdo bude na čí straně?


ikona
Mr. Hlad
captain americairon manmarvelspider-man
Kdo se postaví na stranu Captaina Americy a kdo vyrazí do boje po boku Iron Mana? A jak se k téhle bitce postaví nováčci?  

Už na jaře uvidíme dost možná nejambicióznější marvelovku Captain America: Občanská válka, v níž se vrátí režiséři Anthony Russo a Joe Russo, jimž se povedlo natočit parádní dvojku, dost možná nejlepší příspěvek filmovému Marvel Universe. Pokud jste poslední rok nestrávili meditováním někde v Nepálu, tak asi víte, že tohle nebude klasická sólovka, ale že dorazí víc superhrdinů než v Avengers a budou si dávat po hubě. Po průšvihu s Ultronem, jenž chtěl zničit svět tím, že na něj hodí zem jménem Sokovia, se vláda rozhodla pro registraci superhrdinů. Tony Stark alias Iron Man v tom vidí logický a správný krok, protože když je někdo nadčlověk, je dobré dávat na něj malinko bacha, Captain America má zase pocit, že není nad svobodu jednotlivce, za kterou konec konců bojoval ve druhé světové.

 

No a tak si to ti dva na férovku rozdají a stranou nezůstanou stát ani ostatní. Zatím ale nebylo úplně jasné, kdo bude krýt záda komu. Ani teď to sice není oficiální, ale objevila se nepotvrzená informace o tom, kdo vyrazí do boje po boku Iron Mana a kdo s Captainem Americkou. Tony Stark bude mít k dispozici dalšího kovového parťáka, dorazí War Machine a pomáhat mu bude i „jeho“ Vision a překvapivě prý i Black Widow, u téhle špiónky s komplikovanou minulostí by nás však nějaká ta zrada nepřekvapila. A nakonec by v jeho týmu měl skončit i nováček Spider-Man.

 

Captain America se taky bude spoléhat na známého parťáka. Pomůže mu Falcon a i jeho starý kolega z války Bucky, jenž se podezřele rychle dal dohromady po tom, co mu provedla Hydra. Dál tu bude nová tvář z druhých Avengers Scarlet Witch, letošní nováček Ant-Man a Hawkeye, o němž se šeptalo už před pár týdny. A jak to bude s Black Pantherem? V celém konfliktu by prý měl být neutrální, ale existují i náznaky, že se do něj zapojí víc, než by se spoustě hrdinů líbilo. Na čí stranu se ale postaví, je zatím záhada. Tak komu budete fandit?

--- 

Vytáhni v hospodě: V comicsu dostal Spider-Man speciální kovový oblek od Tonyho Starka. Tak se ho třeba dočkáme i ve filmu, když z nich budou kámoši.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (45)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace