Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tři Batmani pro Afflecka?


ikona
Mr. Hlad
batmanbatman vs supermandc
Natočí Ben Affleck batmanovskou trilogii? A jak moc se Batman vs. Superman líbí šéfům studia?  

Před pár lety to vypadalo, že pro Bena Afflecka nebude v Hollywoodu místo, pak se ale ukázalo, že herec, který  má sice Oscara za scénář k Dobrému Willu Huntingovi, ale celou kariéru byl tak trošku ve stínu Matta Damona, zvládá celkem dobře režii. A dnes má díky ní doma druhého plešouna. Příští rok by se rád vrátil i na herecké výsluní a měl by mu v tom pomoci Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a vypadá to, že Warneři s ním mají velké plány i pro příštích pár let. To, že by měl psát, točit i hrát v sólovce Batmana, nejspíš víte, bude toho ale víc.

 

U Warnerů se totiž Batman vs. Superman už promítal hlavounům a ti prý byli nadšeni tak, že došlo na potlesk. A tleskali se i Affleckovi, jenž je prý fenomenální a zanechal tak dobrý dojem, že z batmanovské sólovky je už údajně minimálně v hlavách šéfů studia trilogie. A Affleck by měl mít na starost všechny tři filmy. Zatím to není sice oficiální, ale dávalo by to smysl. Máte oscarového režiséra a scenáristu, který zároveň podle všeho zvládá perfektně odvést práci i před kamerou? Jen to na něj hrňte! První sólovky Batmana bychom se měli dočkat v roce 2018, i když ani to zatím není potvrzené.

 

Affleck zkrátka bude mít hromadu práce, ale bohužel se to projeví na jeho dalších projektech. Jeho thriller The Accountant, v němž si měl zahrát účetního, který si přivydělává jako nájemný vrah, měl mít premiéru už v lednu, nakonec ho ale uvidíme až na podzim příštího roku. Ale mohl by stát za to, protože ho točí Gavin O´Connor, autor skvělého Warriora a objeví se v něm i Anna Kendrick a J.K. Simmons. Posune se i Live by Night, gangsterka z Bostonu, kterou měl Affleck režírovat i hrát v ní hlavní roli. Vedle něj se měly objevit Zoe Saldana, Sienna Miller nebo Elle Fanning a původně se počítalo s premiérou na podzim 2016, ale počkáme si minimálně do roku 2017.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ben Affleck narazil na Christiana Balea v obchodě s kostýmy. Oba kupovali kostým Batmana pro svého syna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace