Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

7 nejvíc cool momentů z traileru Deadpoola


ikona
KarelR
deadpoolryan reynolds
Co byste měli vědět o nejsprostějším "superhrdinovi"? 

V Deadpoola vkládá spousta lidí spoustu nadějí. Zaprvé tu jsou fanoušci, kteří doufají v drsnou celovečerní omluvu za X-Men: Origins. Za druhé Ryan Reynolds, jenž po kupě propadáků potřebuje kariérní boost. A zatřetí... tak nějak každý, kdo by v kinech rád vídal eRkové akčňáky.

Ukecaný žoldák totiž mezi obvyklou comicsovou líheň příliš nepatří - už proto, že nestál 150+ milionů dolarů. Tim Miller, režisér božího proma na online hru DC Universe, jej pořídil zhruba za 50. Takže se sice musel držet na uzdě (Cable prý bude až v případné dvojce!), ale na druhé straně dostal kýžený rating a celkem volné ruce.

PŘIPOMEŇTE SI NECENZUROVANÝ TRAILER DEADPOOLA

K čemu tuhle trochu svobody využil? Jak jste museli pochopit z prvního traileru, Miller půjde po tradiční kombinaci krev+nevybíravý slovník+trocha nahoty. Příběh zabouchnuté žoldáka Wadea Wilsona, kterého rakovina dožene k (nezdařenému) wolverineovskému experimentu, tak bude říznou protiváhou rodinným popcornům. Reynolds si proto může pouštět pusu na špacír nebo pikantně masakrovat protivníky. Což předvádí zejména v téhle hrstce výrazných trailerových momentů.

1) "Hlavně ať ten superoblek není zelenej. Nebo animovanej."

Rýpnutí do Green Lanterna kdekdo přehlédl, ale hlasitější už snad být nemohlo. Reynolds na tuhle zkušenost vzpomíná s nelibostí (podle všeho jej ukecala obří výplata) a dokonce natočil celou scénu, v níž Deadpool film kritizuje. Podle Millera se jí nejspíš dočkáme až na Blu-rayi, protože by se půlka diváků vůbec nechytala. Tahle narážka ale ve filmu zřejmě zůstane.

 

2) "Asi řešíte, proč ten červenek oblek. To aby mě padouši neviděli krvácet."

Deadpool často mele pantem jen tak, zrovna tady ale ukázkově rozptyluje protivníky. Má totiž k dispozici jen 12 nábojů, kterými rozhodně nemůže plýtvat.

 

3) Trocha sexu

Deadpool bude mluvit jako dlaždič a o krev taky nebude nouze, jako obvykle se ale netěšte na velkou dávku erotiky. Tady Amerika ustupuje málokdy, takže jde Morena Baccarin "do akce" v podprsence. I tak ale tuhle scénu nevyženete z hlavy. Hvězda Firefly totiž neztratila nic ze svého sex-appealu a potěší nás alespoň částečnou takhle.

 

4) "Jako varle se zubama."

Proč nosí Deadpool kuklu? Protože mu rakovina žere obličej a jeho léčící faktor se zrovna neučil od plastických chirurgů, v některých comicsech tedy vypadá dost nechutně. Miller se to samozřejmě snažil zreplikovat, zároveň ale nechtěl mít na plátně rozšmelcovanou zombie. Výsledek je... ok. Hlavně ale slouží jako terč očividně plodné improvizace.

 

5)  Bitka s Ajaxem

Ed Skrein (mimochodem nový filmový Kurýr) nepatří mezi herecké tváře, ze kterých by člověk nějak jásal. Miller ale tvrdí, že nikdo na place nedřel víc než on a že se stejně jako Reynolds nacpal do maxima bojových záběrů. Střety jeho padoucha Ajaxe s Deadpoolem by tak měly patřit mezi highlighty filmy. A tahle ochutnávka si rozhodně zaslouží palec nahoru.

 

6) Trojitý headshot

Co dělat, když musíte zabít tři padouchy a máte jen jednu kulku? Deadpool v traileru nešetří akrobatickými kousky, třešničkou na dortu je ale tenhle ultimátní manévr. Jestli bude takových momentů víc, hodnocení poletí strmě nahoru. Tohle je totiž klasický případ záběru, o kterém jste ani nevěděli, že ho nutně potřebujete vidět...

 

7) "Večer se rozhodně budu osahávat."

Brutální moment a dobrá hláška. Přesně tohle by měl být recept k úspěchu, který Deadpoola odliší od konkurence. U Marvelu se hláškuje jako o život, ale oči nikdy nepřivřete. U DC se zase všichni mlátí s vážnou tváří. Foxové tak mají unikátní šanci na zvrhlou odbočku, která pojede spíš ve stylu Kick-Ass a Kingsman. Může finální produkt dostát papírovým předpokladům? Přešlapy se Millerově partě zatím vyhýbají, tak doufejme, že tahle situace ještě půl roku vydrží.

Co v traileru Deadpoola nejvíc dostalo vás? A jak moc věříte v podařený výsledek? Dejte vědět v diskuzi!

---

Vytáhni v hospodě: Ano, Deadpoolovi namlátí i sám Colossus. Miller do role lákal Daniela Cudmorea z X-Menů, ten ale nechtěl být celý film CGI, takže zaskočil Andre Tricoteux. A všichni se doteď diví tomu, že se tahle postava schválila a Deadpool si z ní ve filmu může konstantně dělat srandu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace