Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na co do kina: 7 originálních srpnových filmů


ikona
KarelR
téma
Ujetá komička, zesnulá zpěvačka a sandlerovský fail. 

V srpnu se k nám dosypou zbytky letních blockbusterů, mimoto ale dostaneme i sedmičku výrazných neznačkových projektů. Které z nich zatím vypadají nadějně a o kterých naopak víme, že budou stát za starou belu?

 

6. srpna

Amy

Jak už jsem obsáhleji vylíčil v recenzi, Amy je podařeným dokumentem, který rovným dílem zkoumá slavnou zpěvačku i společenské prostředí, ve kterém podlehla drogové závislosti. Až jste jí tedy kdysi fandili nebo ne, návštěvou kina neprohloupíte.

Nesmrtelný

"Nesmrtelný nemá v kině co dělat a vedle konkurence působí i trošičku trapně. Ne tak, že byste se chtěli v kině smát tomu, jak moc je špatný a laciný, ale prostě v něm není nic, čím by ospravedlnil svou existenci." Hlad Nesmrtelnému naložil za 3/10, tady není o čem.

Vykolejená

Reakce na Vykolejenou zatím létají oběma směry. Někteří hlásí povedenou apatovowku, jiní nevtipné peklíčko, po kterém budete Amy Schumer přát hodně zlé věci. Osobně jsem na ní nezanevřel a trailery mě baví, takže věřím alespoň v lehký nadprůměr.

13. srpna

Schmitke

Další z chválených letních debutů, tentokrát by mělo jít o mysteriózní detektivku z krušnohorského pohraničí. Schmitke prý nezáří až do samotného konce, ohlasy ale žonglují slůvky jako "působivý" a "zajímavý". Takže ho u pokladen rozhodně neignorujte.

Pixely

Chvíli to vypadalo, že budou Pixely největším letním průšvihem, včera je ale "porazila" nová Fantastická čtyřka. I tak tu nicméně máme nuznou blockbusterou tragédii, na kterou asi strategicky vyženeme nějakého externistu.

20. srpna

Dárek

Poslední trailer Dárku byl směšným přešlapem, zámořští kritici ale tvrdí, že se na nás řítí prvotřídní herecký debut (režíruje Joel Edgerton), které je napínavější než většina letních bijáků. Příběh manželského páru, jemuž začne dělat starý známý ze života peklo, pořád vypadá podezřele obyčejně. Právě proto by ale mohlo jít o příjemné překvapení.

27. srpna

Pride

Dozajista hřejivá britská dramedie, v níž se řeší, zda mohou horníci a homosexuálnové táhnout za jeden provaz. Ohlasy na Pride jsou celkem spokojené, hodně se ale mluví o nevytěženém potenciálu, takže kino ještě důkladně zvažte. I když Bill Nighy je Bill Nighy, že...

Co jste si vybrali ze srpnové nabídky? Pochlubte se v diskuzi a nashle v září.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace