Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Prometheus?


ikona
Mr. Hlad
alienmichael fassbenderprometheusridley scott
Dočkáme pokračování velkolepé sci-fi od Ridleyho Scotta a o čem bude? A nebo máme vyhlížet spíš něco jiného?  

Kdybychom měli sestavit žebříček největších filmových zklamání posledních let, Prometheus by byl hodně vysoko. Ridley Scott v něm sliboval návrat k atmosféře Vetřelce, trailery jsou dech beroucí i dnes, lákalo se i na prvotřídní obsazení, ale výsledek za moc nestál. Film nedával příliš smysl, moc nebavil a šlo spíš o pitomost, která se pokoušela tvářit chytře. A to je asi to nejhorší, co se může stát. Každopádně svět Vetřelců a Promethea potenciál na dobré příběhy má, takže dvojce asi rádi šanci dáme. Původně se počítalo s tím, že do kin dorazí na jaře příštího roku, ale vzhledem k tomu, že se ještě nezačalo točit, to Scott asi nestihne.

 

Kamery se však možná brzy rozjedou, začátek natáčení sequelu je údajně plánovaný na leden a vrátit by se měli i Noomi Rapace s Michaelem Fassbenderem. Ti by měli navštívit planetu mimozemšťanů, na něž narazili v jedničce, a potkat tu Boha, z něhož se vyklube hodně nepříjemná bytost. Oficiálně ale datum natáčení a Scottovu účast nikdo nepotvrdil. Režisér Promethea a prvního Vetřelce pošle do kin na podzim sci-fi s Mattem Damonem Marťan a možná si bude chtít od žánru odpočinout. Nedávno se totiž motal i kolem thrilleru s Leonardem DiCapriem The Cartel, jenž by měl vyprávět o dvou starých kámoších, z nichž jeden začal pracovat pro DEA a druhý pro drogové kartely. Snad se brzy dozvíme, na co se můžeme začít těšit. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Do role Elizabeth Shaw původně Scott lákal Charlize Theron. Ta bohužel nemohla, a tak dostala šanci Noomi Rapace, pak se však Theron uvolnil kalendář. Bylo však pozdě, tak se musela smířit s postavou Meredith Vickers.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace