Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude nový Robin Hood?


ikona
Mr. Hlad
kingsmanrobin hood
Bude zbojníkům šéfovat hrdina Transformers, Kingsmana nebo zajetý člen X-Menů?  

Robin Hood s Russellem Crowem se nijak zvlášť nepovedl a nijak zvlášť nevydělal. Vážnější přístup k látce diváky nezaujal, ale příběh zbojníka ze Sherwoodu je natolik slavný, že ho filmaři dlouho ladem ležet nenechají. Robin Hood: Origins by měl být začátek dobrodružné série, kterou má režírovat Otto Bathurst, autor skvělého seriálu Peaky Blinder – Gangy z Birminghamu a první díl by se měl odehrávat po křížových výpravách, z nichž se domů vrací mladý Robin Hood a zjišťuje, že Sherwoodský les a jeho okolí ovládla korupce a zlo. Dá dohromady partu hrdinů a něco s tím udělá. Scénář píše Joby Harold, jenž dělá i na Ritchieho Knights of the Roundtable: King Arthur a tvrdí, že půjde trošku ve stopách Temného rytíře.

 

Otázka je, kdo si Hooda zahraje. Ve hře jsou celkem zajímavá jména. V hledáčku tvůrců se octli Nicholas Hoult z nových X-Menů a posledního Šíleného Maxe nebo Dylan O'Brien z Labyrintu. Mluví se i o Jacku Hustonovi, který se měl objevit v nové Vráně, ta je však podle všeho zrušená, a tak mu kariéru snad nastartuje nová verze Ben-Hura. Největší šance mají však teoreticky Jack Reynor a Taron Egerton. Reynor už dokonce poslal video, kde představil své pojetí Robina Hooda, a zatím není jisté, jestli se vrátí v nových Transformers, takže by mohl mít volno. Egerton, který byl boží v Kingsman: Tajná služba, taky žádný velký projekt nemá. Chystá biografii Eddieho Edwardse, nejhorší skokana na lyžích olympijské historie, a za pár týdnů se objeví v gangsterce Legend vedle Toma Hardyho, na Hooda by si tedy čas udělat mohl. Každopádně všechno to jsou celkem zajímavá jména a látka, i když ji vlastně zná asi každý, nabízí dost velký potenciál pro pořádnou dobrodružnou podívanou. Natáčet by se mělo někdy na jaře příštího roku, takže na výběr herecké hvězdy je času ještě celkem dost. Uvidíme, kdo nakonec vyhraje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace