Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bourne má oscarového protivníka


ikona
Mr. Hlad
bournematt damon
Jason Bourne má problém. Po krku mu půjde největší hollywoodský specialista na hledání uprchlíků 

O pátém Bourneovi toho zatím moc nevíme, ale motá se kolem něj tolik zajímavých lidí, že se na něj prostě musíme těšit. Do kin by měl dorazit příští rok v létě a jak určitě víte, vrací se Matt Damon a s ním i režisér Paul Greengrass. Experiment s Jeremym Rennerem moc nevyšel, takže studio chce to, co na diváky fungovalo dřív. Zápletku tvůrci tají, krom Damona se ale objeví i stará známá Julia Styles a další dámu, o níž zatím ale nic netušíme, si zahraje Alicia Vikander. S Bournem je navíc spojován i Viggo Mortensen, který má prý na stole nabídku na roli hlavního záporáka.

 

Mortensen by si měl zahrát někoho, kdo si to s Damonem rozdá na férovku, ale tahle série potřebuje i protivníka, co bude všechno řešit z povzdálí. A i ten by měl být zajímavý. Greengrassovi se totiž do role vysoce postaveného agenta CIA povedlo ulovit Tommy Lee Jonese. Ten má s honem na lidi dostatek zkušeností a jeho Samuel Gerard z Uprchlíka mu dokonce vynesl Oscara. Krom toho asi byste v Hollywoodu marně hledali někoho, kdo vypadá důležitě v saku a přitom působí dojmem, že vás zvládne seřvat tak, že se z toho složíte pod stůl. Jones je zkrátka ideální volba na někoho, kdo by měl jít Bourneovi po krku z nějakého luxusního kanclu. Takže se těšíme zase o kousek víc. Ale chceme už sakra vědět i něco o příběhu!

--- 

Vytáhni v hospodě: Když Jones studoval na Harvardu, byl jeho spolubydlícím bývalý viceprezident Al Gore.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace