Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Senilita dolehla i na Douglase?


ikona
imf
michael douglas
 

Dělat si srandu z toho, že Seagal nebo Van Damme nevědí, kdy odejít do ústraní je věc jedna, pozorovat pak hollywoodskou elitu, jak se snaží pomocí botoxových injekcí a šílených projektů zastavit neodvratný osud, už je trochu smutnější. Ty kluky béčkový mám rád a chápu, že si potřebují nějak vydělat na důchod, u Harrisona Forda nebo Michaela Douglase však jejich přesluhování v jejich fyzičce neodpovídajících rolích působí dost křečovitě. Ne každý může na stará kolena machrovat jako Sean Connery, chlapci. Ford už se historicky znemožnil ve Firewallu a Detektivech z Hollywoodu, na Michaela Douglase teprve velká zkouška ohněm čeká, v Sentinelu se však chytře zapřáhnul za Kiefera Sutherlanda, takže by měl být průšvih odkloněn. Douglas si ale evidentně nechce dát pokoj.

U Forda považuji za historický přelom Air Force One - všichni uznali, že je stařík, ale v dobře střižené roli to může "uhrát" i s nějakým tím kopancem do teroristy. Douglas podobné kvality prokázal ve špiónské komedii Dokud nás smrt nerozdělí. Ideální záležitost. Teď se však Ford začal s vážnou tváří chystat na čtvrtého Indyho a Douglas ho chce dohonit, takže chystá nepřímé pokračování snímků Honba za diamantem a Honba za klenotem Nilu. Douglas je o pouhé dva roky mladší než Ford.

Chystaný projekt se bude jmenovat Racing the Monsoon, Douglas opět nasadí klobouk a za pás vsune mačetu, tentokrát s vlastní manželkou, Catherine Zeta-Jones po boku a Stevem Carrem na režisérské stoličce. Ani nevím, nad čím bych měl brečet dřív. Dobře, mohou to pojmout jako komedii, dobře možná zkousneme, že dvaašedesátiletý dobrodruh má superkost v nejlepších letech (vždyť jsme jim to skoro uvěřili i v reálu), ale Steve Carr?!? Ten fušér co natočil Daddy Day Care, druhého Dolittlea a komedii Are We There Yet? Nasadit někoho takového na režii dobrodružného filmu je stejně dobrý nápad jako nechat Uweho Bolla, aby si zahrál F.E.A.R. Pak by ho totiž chtěl zadaptovat a to by všechny móóóóc bolelo. :) Douglas film i produkuje, takže v roce 2007 asi bude muset Douglasovic famílie prodat nějaké ty nemovitosti, aby pokryla ztráty. Ale co... dobře jim tak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace