Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí dinosauři?


ikona
Mr. Hlad
colin trevorrowjurassic worldsteven spielberg
Pokračování Jurského světa je odklepnuté. Kdy dorazí zubatá monstra zpátky do kin? A o čem by film mohl být?  

Zdaleka největším komerčním překvapením letošního roku byl stoprocentně Jurský svět. Na film nás trailery extra nenalákaly, v kině jsme však dostali pohodovou zábavnou podívanou, která Spielbergově klasice určitě nedělala ostudu a hlavně na diváky zapůsobila stejně, jako když se dinosauři objevili poprvé. Lístky tak kupovali zástupci všech generací. Třicátníci a čtyřicátníci si chtěli připomenout film svého mládí, teenageři vyrazili na Star-Lorda a děti šly s rodiči, aby jim tátové a mámy ukázali, na co chodili do kina před lety oni. Dnes je Jurský svět třetí komerčně nejúspěšnějším filmem všech dob, a to znamená, že sequel bude, i kdyby všichni, co na filmu pracovali, odjeli na na Severní pól a zkoušeli tam pěstovat řepku olejku.

 

Universal teď oznámil, že pokračování, které zatím nemá název, dorazí do kin 22. června 2018. Tři roky jsou dost dlouhá doba na to, aby Colin Trevorrow napsal s Derekem Connollym scénář a vybral někoho, kdo ho nahradí na místě režiséra. Jak už jsme totiž psali dřív, Trevorrow tentokrát režii neplánuje, vrátí se ovšem Chris Pratt i Bryce Dallas Howard. Dvojka by se prý měla víc zaměřit na dvě témata. Jedním je koexistence lidí a dinosaurů na planetě a druhým pokusy udělat z nich zbraně. Rozhodně by to takhle bylo lepší, než kdyby se scénář pokoušel najít logický důvod, proč znovu otevírat park, kde by dinosauři (opět) sežrali hromady lidí. Každopádně se těšíme, jednička nás velmi příjemně překvapila.

--- 

Vytáhni v hospodě: Colin Trevorrow je údajně jedním z kandidátů na režii nějakého toho Star Wars filmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace