Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mrcha ze Zmizelé a tajní agenti


ikona
Mr. Hlad
rosamund pike
Rosamund Pike se chystá na výlet mezi špióny. A bude u toho i největší seriálová hvězda současnosti. 

Rosamund Pike na sebe poprvé výrazněji upozornila v bondovce Jeden svět nestačí, kde si zahrála parádně vypočítavou mrchu. Tahle poloha jí evidentně sedí, což dokázala v loňském roce se Zmizelou, kde dělala ze života peklo Benu Affleckovi. Byly z toho parádní tržby i nominace na Oscara. Momentálně chystá příběh o atentátu na Heydricha HHHH a zahraje si tu protektorovu manželku Linu. Mimochodem neplést s projektem Anthropoid, kde hrají Jamie Dornan nebo Cilian Murphy, tady bude Jason Clarke. Každopádně další plány téhle blonďáté krásky jsou opět špionážní.

 

Čeká ji role v thrilleru High Wire Act, jehož hrdinou bude diplomat v podání Jona Hamma ze seriálových Mad Men, jenž se v osmdesátých letech musí vrátit do Bejrútu, aby pomohl dostat na svobodu svého kolegu. Problém je, že skupina, která mu parťáka unesla, je dost možná zodpovědná i za smrt jeho rodiny. Aby nedošlo k problémům, má na něj dohlížet Rosamund Pike, agentka se zkušenostmi z terénu, jejímž úkolem je udělat všechno pro to, aby mise dopadla dobře. Jak moc akční nebo politické High Wire Act bude, to se zatím těžko odhaduje a nepomůže ani jméno režiséra. Brad Anderson totiž zvládá jak psychologická dramata, tak i méně vážné žánry a točil filmy jako Mechanik, E.A. Poe: Podivný experiment nebo Tísňová linka. Řemeslo ale ovládá velmi slušně, takže by to mohlo být fajn. A Pike i Hamm by si velkou roli zasloužili.

--- 

Vytáhni v hospodě: Rosamund Pike umí hrát na piáno a na cello.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace