Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #306 o Šíleném Maxovi a Star Wars


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak natočit dobrý sequel? Kdo nesnáší Wolverinea? A co má Batman společného s Želvami Ninja? 

Typicky letní výplach.

Anketa týdne
Co by vám řekli marveláčtí superhrdinové, kdybyste se jich zeptali, co si myslí o Wolverineovi? Odpovědi na tuhle otázku konečně zná celý svět!

 

Mash-up týdne
Tříhodinovou komedii To je ale bláznivý svět u nás moc lidí nezná. V Americe je ale docela populární, takže není divu, že se jí nevyhnulo zkřížení s novým Šíleným Maxem.

 

Druhý mash-up týdne
Mnohem víc lidí tak logicky potěší tahle lahůdka. V maxovském mash-upu číslo dvě se Furiosa a její kámošky přenesly do předaleké galaxie!

 

Crossover týdne
Pokud nepočítáme Lego příběh, ve filmu se Batman s Želvami Ninja nikdy nepotká. Comicsoví fanoušci tak můžou na ty filmové trochu machrovat, oni se tohohle crossoveru totiž dočkají.

 

Triky týdne
Ať zase uvidíte v nějakém blockbusteru slabší trik, vzpomeňte si na tohle video, které obsahuje tisíckrát tragičtější záběry než třeba pátý Terminátor...

 

Disney týdne
U Disneyho stále točí krásné nové filmy, krapet odrostlejší diváci ale s láskou vzpomínají hlavně na starší kousky. Zejména na ty z devadesátek, kdy slavné studio prakticky nešlapalo vedle.

Jedi týdne
Vždycky vám vrtalo hlavou, jak by vypadala jedijská akční scéna na točená na Go Pro? No... jako docela klasická videohra.

 

Zamyšlení týdne
Filmové sequely jsou považované za mor, ale není radno zapomínat, že se řada z nich obrovsky povedla. Co tedy vyvolení udělali správně? Tady máte sice neobjevné, avšak příjemně kompaktní shrnutí.

 

Sci-fi týdne
Poslední roky jsou plné vydařených sci-fi, takový uragán jako v létě 1982 ale nezažíváme. Připomeňte si tehdejší nálet E.T.ho, Blade Runnera nebo Věci v dobové (a nečekaně spoileroidní) reportáži.

 

Duel týdne

V minulém duelu jste nás ujistili o tom, že vás moc nezajímá ani Hitman: Agent 47 ani Kurýr: Restart. O trochu víc se nicméně těšíte na zabijáka s rudou kravatou.

A co dnešní duel? Ten se bude věnovat Paul Ruddovi, hvězdě marveláckého Ant-Mana. Pro Rudda je to první velká role a prozatímní vrchol dvacetileté filmové kariéry, takže je ideální chvíle se zeptat na to, "V jakém filmu vás Paul Rudd bavil nejvíc?". Možností není zrovna málo, tak je všechny pečlivě zvažte, napište název filmu do perexu a nezapomeňte připsat nějaké důvody!

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace