Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amazing Spider-Man 3 mohl být totální úlet


ikona
KarelR
amazing spider-manmarvelsonyspider-man
Co napadlo zoufalé pány od Sony? 

Možná si ještě pamatujete na dva průměrné pavoučí fláky s Andrewem Garfieldem. Ten druhý sice utržil tři čtvrtě miliardy dolarů, u Sony ale doufali v miliardu a splakali tudíž nad výdělkem. Z Amazing Spider-Mana 2 byl rázem nejméně výdělečný film série. A trojka dostala stopku ještě dřív, než mohla začít pořádně krystalizovat.

 

To ale neznamená, že by o ní studio nepřemýšlelo. Naopak už mělo hrubé plány, které teď trochu nešťastně prokecnul představitel kapitána Stacyho Denis Leary. Co měla jeho zesnulá postava, která halucinačně proplouvala už druhým dílem, provádět do budoucna? Jeden z producentských nápadů volal po tom, aby Peter upravil pavoučí regenerační formuli natolik, aby mohl křísit mrtvé lidi. Kapitán Stacy by tedy mohl zažít plnokrevný comeback a spolu s ním by si Peter zřejmě vypěstoval… novou Gwen Stacy a strýčka Bena?

 

Zní to jako totální úlet a dohoda s Marvelem byla vážně obří spásou. Ačkoliv je totiž pravděpodobné, že by tenhle nápad nikdy neskončil na velkém plátně, už jeho zvažování  dokazuje, že v Sony vůbec netušili, co mají se Spider-Manem dělat. Snad se režisér rebootu Jon Watts podobným eskapádám vyhne. Marveláckému filmovému vesmíru totiž kříšení a dočasná úmrtí vážně nechybí…

---

Vytáhni v hospodě: Novou tetičku May si nejspíš zahraje oscarová Marisa Tomei.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace