Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude třetí Wolverine?


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanmark millarwolverinex-men
Hugh Jackman se chystá skončit jako Wolverine. A loučení s jeho nejslavnější rolí bude mít dost temnou příchuť.  

Hugh Jackman by bez Wolverina nejspíš nebyl žádná hvězda. Možná by nebyl vůbec a zařadil by se mezi hromadu anonymních australských herců, které občas vidíme v nějakém seriálu od protinožců. Ale naštěstí měl kliku a nejdrsnějšího mutanta hraje už od roku 2000. Nedávno prohlásil, že by chtěl roli pověsti na hřebík, objeví se sice nejnovějších X-Men: Apocalypse a v roce 2017 ve třetí sólovce Wolverina, pak ale prý odejde do mutantského důchodu. Ve vzduchu ale visela otázka, jak tohle loučení bude vypadat. A teď Jackman celkem jasně naznačil, co máme čekat. A dopadne to tak, jak fandové tušili a nejspíš i doufali. Jackman k celé věci chtěl říct jen tři slova – Old Man Logan.

 

Vynikající comicsová záležitost vyšla i u nás a podepsal se pod ni Mark Millar, autor Kick-Ass nebo Kingsmana. Její děj se odehrává v budoucnosti, kdy svět, jak ho známe, přestal existovat a Ameriku si mezi sebe rozdělili ti nejmocnější přeživší hrdinové. Rodina Hulků, kteří přešli ke kanibalismu, Kingpin nebo Red Skull. Navíc se tu prohání zmutovaní dinosauři a vůbec je to dost veselý svět. Wolverine už dávno není hrdina, má farmu, rodinu a chce mít klid. Pak se ale něco podělá a on musí kvůli záchraně svých nejbližších vyrazit s Hawkeyem na cestu přes smrtící pustinu. Celé to má parádně westernovou atmosféru a připomíná to Nesmiřitelné. Dá se samozřejmě předpokládat, že spoustu postav z Marvel Universe nahradí James Mangold mutanty, těch má ale k dispozici dost, takže by to neměl být problém a mělo by to fungovat i s nimi. A navíc je to fakt šílená pecka, takže doufejme, že to se tentokrát konečně dočkáme úctyhodné Wolverinovy sólovky. Materiál, ze kterého se bude čerpat, je víc než dobrý.

--- 

Vytáhni v hospodě: Roli Wolverina dostal Jackman díky Russellu Croweovi. Ten ji odmítl, ale doporučil tvůrcům, ať kontaktují jeho tehdy neznámého kámoše Jackmana.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace