Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson utekl do Číny


ikona
KarelR
mel gibson
Když chcete velký čínský film… najměte si Gibsona? 

Asi není potřeba obsáhle rozebírat, co se v posledních letech dělo s Melem Gibsonem. Jeho eskapády skončily jakousi hollywoodskou ostrakizací a studia ho nechala hrát maximálně záporáky v Machete zabíjí a Expendables 3. Vzhledem ke Gibsonově charismatu je to velká škoda, jíž snad napraví blížící se akčňák Blood Father, v němž bude jako bývalý trestanec a motorkář opět lámat kosti. Po účasti v téhle žánrovce ale Gibson sehnal ještě jednu práci.

Vydal se za ní až do daleké Číny, kde mu producent a režisér Dr. Shi Jianxiang svěřil výpravu historického filmu The Bombing s Brucem Willisem. Depresivní drama z druhé světové války se ohlíží za tím, jak Japonci bombardovali město Čchung-čching. A samozřejmě má jít nejen o poučný snímek pro čínskou mládež, ale také o velkolepou podívanou pro mezinárodní publikum.

 

Gibson, který si na place vyzkoušel zcela novou roli, se tudíž staral o patřičně vypiplané měřítko. Což mu vzhledem k tomu, že natočil Statečné srdce, Utrpení Krista nebo Apocalypto, nemohlo dělat zásadní problémy.

V každém případě je trochu zvláštní, že zkušený americký režisér sekunduje u výpravy v čínské produkci. Gibson je ale zřejmě rád za to, že ho vůbec někdo pustí na plac, tak doufejme, že mu případný úspěch filmu pomůže zpět do režisérské sesle. Když už totiž nemůže být před kamerou, měl by svůj talent ždímat alespoň za ní.

---

Vytáhni v hospodě: Gibson má uprostřed kostarické džungle rekreační středisko o rozloze dvou kilometrů čtverečních. Loni se ho snažil prodat za 30 milionů dolarů, ale vypadá to, že ho pořád ještě neudal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace