Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všechno, co potřebujete vědět o Comic-Conu 2015


ikona
KarelR
comic-condcdeadpoolmarvelwarcraft
Trailery, plakáty a panely hezky na jednom místě. 

Comic-Con 2015 byl z naší strany trochu divočina, protože jsme se houfně vydali do Varů nebo po jiných dovolených a lepili ho dost za běhu. Měli jsme ale celkem kliku, protože letošní ročník patřil mezi ty zdaleka nejklidnější. Čím je tohle tvrzení podložené? Inu, jak jste si určitě všimli, neudálo se žádné zásadní oznámení, šokující překvapení ani nic podobného. Blockbusterová elita se prostě jen sjela do San Diega, odprezentovala, co měla odprezentovat, a zase se rozprchla na různé natáčecí placy.

Tenhle klid ale na druhou stranu neznamená, že by nebylo na co koukat. Objevilo se totiž pár výživných exkluzivních upoutávek a především došlo na tradiční panely, na kterých často bylo slušná zábava. Letos samozřejmě chyběl Marvel, z něhož dali dopředu vědět, že nemají s čím operovat, a tak si výjimečně dají pauzu. Jeho místo ale solidně zastoupili Foxové, kteří bodovali především s Deadpoolem a vrhli se na obří superhrdinské selfíčko.

 

Kdo jim konkuroval? Hodně zábavy a energie vykouzlil Quentin Tarantino, který přivezl 7 minut z westernu The Hateful Eight, obdivuhodně dobře fungoval panel Star Wars a na dost malé ploše se blýskla i parta ze Suicide Squad. Bodoval i Universal, který nabídl celkem nadšený Warcraft, horší to ale bylo u Warnerů, na jejichž panelu Batman vs. Superman zazářil akorát trailer. Ano, Zack Snyder a Ben Affleck jeli na jistotu. Celé partě ale rozhodně chyběla zábavnější sehranost a z mnohých přímo čišelo, že si to celé přišli odsedět hlavně z povinnosti. Veliká škoda. Už proto, že jde o takovou událost a zmíněná upoutávka otřásla internetem i věhlasnou Hall H.

Ale o tom všem se koneckonců pobavme v diskuzi, kde snad bude válka Marvelu a DC pro jednou trochu klidnější. Teď se ještě můžete pokochat novými plakáty nebo trailery a především panely, které kdekomu určitě spolknou pár hodin času. Příjemné pokoukání!

Důležitá oznámení:

  • V roce 2020 nebo nás nečeká lanterní sólovka, ale rovnou týmovka, která ponese název Green Lantern Corps.
  • Možná bude další sequel nebo prequel Hunger Games. Ždímat se holt musí.
  • Star Wars: Rogue One se začíná točit už za tři týdny
  • Ennio Morricone píše hudbu pro tarantinovku The Hateful Eight. Nahrávat se bude už za pár týdnů v Praze!

 

Upoutávky:

Plakáty (a fotky):

 

Panely:

Co lna letošním Comic-Conu nejvíc potěšilo vás? A je nějaký panel, který rozhodně doporučujete nakoukat? Dejte vědět v diskuzi!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace