Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nové fotky ze Star Wars 7: Kylo Ren, vojáci a další

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek

@Ex-SOLDIER

Tahle koincidence se probírala už dávno a je to čistě jen podobnost jmen. Spíš je zajímavé, že tento řád rytířů nemá nic společného se Sithy, ačkoliv také vládnou Temnou stranou Síly. Podle mého osobního názoru se jedná o tu samou organizaci jakou byli v uniklé synopsi "The Seven" (Ti, kteří zničili Lukovu akademii etc.)
328890
Tahle koincidence se probírala už dávno a je to čistě jen podobnost jmen. Spíš je zajímavé, že tento řád rytířů nemá nic společného se Sithy, ačkoliv také vládnou Temnou stranou Síly. Podle mého osobního názoru se jedná o tu samou organizaci jakou byli v uniklé synopsi "The Seven" ([spoiler]Ti, kteří zničili Lukovu akademii etc[/spoiler].)
@Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

jonnas

Tak je potom jasné, kdo je podle jména vede.
328884
Tak je potom jasné, kdo je podle jména [link="http://starwars.wikia.com/wiki/Gir_Kybo_Ren-Cha"]vede[/link].
jonnas
0 0
reagovat
Fotky jsou parádní, ale mnohem zajímavější je rozhovor s Abramsem a Kasdanem z téhož čísla EW. Asi největší odhalení je, že Kylo Ren není jeho rodné jméno - je členem tzv. "Knights of Ren". Také tam více rozkrývají jeho postavu a motivace, naznačují původ jeho laserového meče a také přilby; opravdu zajímavé počtení! :+
328875
Fotky jsou parádní, ale mnohem zajímavější je [link="http://www.ew.com/article/2015/08/12/star-wars-force-awakens-kylo-ren"]rozhovor s Abramsem a Kasdanem[/link] z téhož čísla EW. Asi největší odhalení je, že Kylo Ren není jeho rodné jméno - [spoiler]je členem tzv. "Knights of Ren"[/spoiler]. Také tam více rozkrývají jeho postavu a motivace, naznačují původ jeho laserového meče a také přilby; opravdu zajímavé počtení! *:+*
0 0
reagovat
Tak z ní mi moje světelná šavle určitě hučet nebude.
326851
Tak z ní mi moje světelná šavle určitě hučet nebude.
0 0
reagovat
spis asexualni vychovy :D
326782
spis asexualni vychovy :D
0 0
reagovat
Vypada ako moja učitelka sexualnej vychovy.
326781
Vypada ako moja učitelka sexualnej vychovy.
0 0
reagovat
:D:+:+
326407
*:D**:+**:+*
0 0
reagovat
A nebude ona spíš dejme tomu třeba generál, podle oblečení (zdravíme vojáky z Tantive IV), gesta a výrazu a toho, kde se nachází (očividně velitelské středisko)? :D
A teď vážně, KarleR... pokud máš nějaký vážný duševní problém, když banuješ za jednu úplně nevinnou větu - a ono nemusí být vše hned spoiler, ale je to celkem zjevné, ty puristo - pojď si o tom promluvit nebo si zajdi za specialistou!
326406
A nebude ona spíš dejme tomu třeba [b]generál[/b], podle oblečení (zdravíme vojáky z Tantive IV), gesta a výrazu a toho, kde se nachází (očividně velitelské středisko)? *:D* A teď vážně, KarleR... pokud máš nějaký vážný duševní problém, když banuješ za jednu úplně nevinnou větu - a ono nemusí být vše hned spoiler, ale je to celkem zjevné, ty puristo - pojď si o tom promluvit nebo si zajdi za specialistou!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se