Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá Snipes dalšího Bladea?


ikona
Mr. Hlad
black pantherblademarvelwesley snipes
Oživí Marvel slavného zabijáka upíru, nebo má s Wesleym Snipesem úplně jiné plány?  

Wesley Snipes se z vězení vrátil už celkem před dlouhou dobu, ale člověk s pověstí někoho, kdo neplatí daně a na place se chová jako kretén, to má v Hollywoodu s restartem kariéry těžké. Trojka Expendables navíc v kinech víceméně prohučela a seriál The Player se tváří jako druhořadé béčko. Snipes je dobrý herec, ale potřebuje nakopnout  on i fandové si nejspíš myslí, že by k tomu byl ideální čtvrtý Blade. Konec konců, proč ne? Jednička a dvojka jsou i po letech víc než koukatelné comicsovky, Snipes se ve formě pořád udržuje a jako dokazují Underworldy a Resident Evil, teenageři mají tyhle akčně-hororové řezničiny pořád rády, takže by se pro Bladea možná místo našlo.

 

Snipes teď oznámil, že se setkal se zástupci Marvelu a o celé věci mluvili. A výsledek setkání ho prý velmi potěšil. S Bladem je to ovšem malinko složité. Marvel na něj má práva, ale nepatří mu tři předchozí filmy, možná, že by tedy bylo jednodušší celou sérii restartovat. Navíc brutální kydlení upírů úplně nesedí do marvelovského family-friendly vesmíru a tomuhle likvidátorovi by nakonec možná bylo lépe na Netflixu po boku Daredevila. Blade však nebyl to jediné, o čem se mluvilo, řeč přišla i na Snipese a další Marvelovky. A tady – teď čistě teoretizuji – se nabízí Black Panther.

 

Jeho hlavní hrdina T'Challa je totiž poměrně velký šikula co se týče mlácení lidí a bojových umění a podobně na tom byl i tatík T'Chaka, kterého zákeřně zabil Ulysses Klaw alias Andy Serkis, s nímž se počítá do role filmového záporáka. Pro Snipese by role Black Panthera seniora byla ideální. Mohl by předvést, že umí hrát, že pořád ještě zvládne akční scény, připsal by si dost pravděpodobně úspěšný film a představil se mladším divákům. A určitě by mu minimálně to mlácení šlo líp než třeba Forestu Whitakerovi, Denzelu Washingtonovi nebo Morganu Freemanovi. A to je přesně to, co jeho kariéra potřebuje. Snad to tedy není jen moje teorie, ale touhle cestou by se rádi vydali i u Marvelu. Snipes by si to zasloužil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ta úvodní scéně z jedničky je pořád hrozně super.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace