Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ze Star Treku k superhrdinům


ikona
Mr. Hlad
batmanchris pinedcgreen lanternsupermanwonder woman
Uvidíme Chrise Pinea po boku Wonder Woman, nebo s ním má DC trochu hrdinštější plány?  

DC se hodně snaží rozjet svou vlastní comicsovou megasérii a vzhledem k tomu, že u Marvelu mají náskok, musí studio pořádně šlápnout na plyn. Už příští rok uvidíme v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti pár nováčků a další přijdou v následujících letech. A možná, že mezi nimi bude i Chris Pine. Naposledy se v souvislosti s ním a s DC mluvilo o roli Steva Trevora, pilota, který v comicsové předloze havaroval během druhé světové války na ostrově Amazonek, kde se setkal s Wonder Woman. Ta ho tu dala dohromady, zakoukala se do něj a spolu s ním odešla do našeho světa páchat dobro.

 

Teď to ale vypadá, že to s Pinem bude malinko složitější. Ohledně Trevora totiž žádné smlouvy podepsané nebyly a zdá se, že DC by ho možná raději vidělo v kostýmu. Představitel kapitána Kirka by totiž mohl nafasovat i postavu Hala Jordana, který si taky říká Green Lantern. U DC se asi všichni pokouší zapomenout na ten průšvih s Ryanem Reynoldsem, ale tuhle značku dřív nebo později oživit musí, pokud to s filmovými comicsy myslí vážně. Člen Green Lantern Corps, což je něco jako vesmírná policie, získal díky magickému prstenu nadlidské schopnosti a může si z fleku vykouzlit kulomet, kladivo, nebo, jak jsme bohužel viděli ve filmu, třeba i autodráhu. Tahle postava by Pineovi určitě sedla a nejspíš by si i on radši zahrál hrdinu než přicmrndávače, problém je, že DC hodlá Green Lanterna dovést do kin až v roce 2020, tak uvidíme, na co nakonec kývne.

--- 

Vytáhni v hospodě: O roli ve Star Treku nakonec bojoval s Mikem Vogelem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace