Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo dostane vlastní film


ikona
Mr. Hlad
han sololegostar wars
Nejslavnější galaktický pašerák a největší frajer vesmíru Star Wars má vlastní film. A za kamerou hodně šikovné lidi.  

Šeptalo se to už dávno, logicky to i dávalo smysl, ale teprve teď je to oficiální. Největší frajer galaxie Han Solo dostane vlastní film. Právě o něm bude totiž další kousek ze série Star Wars Anthology a do kin dorazí 25. května 2018. Příběh by se měl zaměřit na to, jak se z Hana stal pašerák, lump a podvodník. Prostě ten sympaťák, na jakého o pár let později narazili v Mos Eisley Luke Skywalker a Obi-Wan Kenobi a který později zlikvidoval opravenou Hvězdu smrti. Materiálu pro pořádnou dobrodružnou sci-fi jízdu tu je hromada, Han Solo je dost možná nejpopulárnější postava celého Star Wars Universe a když se sežene dobrý herec (nedávno se neoficiálně mluvilo o Taronu Egertonovi z Kingsmana), mohlo by to být hodně fajn.

 

Každopádně jména za kamerou jasně naznačují, že tady bude mít prim hlavně zábava a žádé extrémní ambice, režírovat totiž budou Phil Lord a Christopher Miller, autoři Zataženo, občas trakaře, obou dílů Jump Street a Lego příběhu. O ty je teď v Hollywoodu obrovský zájem, jejich jméno bylo spojováno se spider-manovským animákem, DCčkovským Flashem i další prací na filmovém Legu. Ale jak sami oba řekli, Star Wars jsou pro ně splněný sen, takže asi nebylo co řešit. A aby toho nebylo málo, scénář napíše samotný Lawrence Kasdan, autor Impérium vrací úder a Návratu Jediho, ale i Dobyvatelů ztracené archy, pomáhat mu bude syn Jon, jehož romantická komedie The First Time také sbírá pozitivní ohlasy ze všech stran. Tahle zpráva nám udělala upřímnou radost. Ale ty tři roky budou sakra dlouhé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace