Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Strange a Fantastic Four shání parťáky


ikona
Mr. Hlad
bryan singercomicsdoctor strangefantastick fourmarvel
Kdo by mohl kouzlit po boku Benedicta Cumberbatche? A jaký režisér krouží kolem druhé Fantastické čtyřky?  

Dnes se přesuneme do oblasti comicsových drbů. Je tedy dost slušná šance, že to, co tu teď čtete, nebude za pár dní vůbec platit, na druhou stranu kdyby alespoň jedna z těchto novinek vyšla, vůbec bychom se nezlobili. Spíš naopak. První se týká comicsovky Doctor Strange. V ní se sejdou Benedict Cumberbatch jako chirurg, který začne studovat magii, učit ho bude Tilda Swinton a jeho kolegou a později protivníkem se stane Chiwetel Ejiofor. Pořád tu ale chybí někdo na milostnou linii a zdá se, že Marvel by rád ulovil Rachel McAdams. Koho by si mohla zahrát, zatím studio neřeklo, ale podle všeho by to mohla být Clea, Strangeova studentka, která se nakonec svými schopnosti vyrovná učiteli. Takže by se s ní dalo pracovat víc filmů a to se Marvelu líbí.

 

Další informace je ještě větší drb, ale ještě zajímavější. Foxové vypustí za pár týdnů do kin novou verzi Fantastické čtyřky. Zatím se však nepovedlo udělat z téhle comicsovky velkou událost a šeptá se, že Josh Trank za kamerou neodvedl zrovna dobrou práci a že i kvůli tomu přišel o spin-off Star Wars. Studio ovšem s dvojkou víceméně počítá, vypadá to však, že u ní nebude místo pro Tranka a dostaneme nového režiséra. A tím by mohl být Bryan Singer! Proč ne? Jeho X-Menovská sága příští rok skončí, on bude mít volno a s týmovkami má zkušenosti jako nikdo v Hollywoodu. Ale nějaké oficiální stanovisko je daleko, Foxové ještě sequel ani oficiálně nedoklepli, každopádně v rukách Singera by to mohlo být zajímavé a navíc by se nejspíš přiblížil i crossover s X-Meny.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud Rachel McAdams na roli kývne, bude se moci chlubit tím, že spolupracovala s dvěma nejpopulárnějšími Sherlocky součansosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace