Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co je nového u Batmana a Deadpoola?


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandeadpool
Comicsovky fasují nové fotky a informační zázemí. 

Warneři letos hodlají podojit Comic-Con na maximum. 11. července zřejmě do Hall H dorazí kompletní Justice League a možná se přidá i někdo ze Suicide Squad, v každém případě se ale promítne kupa záběrů z obou filmů (snad dorazí i na internet!). O exkluzivní materiály tedy nebude nouze, propagace ale začala už nyní, a to novou várkou fotek od EW s Brucem Waynem, Dianou Prince a Lexem Luthorem. Všechny je najdete v galerii.

 

V Entertainment Weekly mimoto mluvili s Benem Affleckem, který potvrdil, že bude jeho Batman daleko starší než ten Baleův. Ve filmu ho prý potkáme dvacet let po tom, co začal čistit Gotham, a bude utahaně žít ve zchátrané Wayne Manor, jíž drží Alfred po kupě hlavně silou vůle. Dá mu nový bojovnický impulz setkání se Supermanem? Bez pochyby ano. Jak ale naznačuje jedna z nových fotek, Bruce Waynea řádně zaujme i svůdná Wonder Woman, tak uvidíme, jak se Zack Snyder s touhle dynamikou popere.

 

Bitva o diváky ale příští rok nečeká jen Batmana se Supermanem. V únoru se o ně bude rvát i Deadpool, jenž se také honosí novou fotkou a navíc i eRkovým ratingem. Jak moc drsný ale film reálně bude? Režisér Tim Miller slibuje poctivá jatka, která se nebudou vyhýbat striptýzovým klubům, zapadlým barům a ohavným bytům. Atmosférickou inspirací byl prý Milllerovi Fincherův Klub rváčů (tohle už chudák zpátky nevezme), takže by nás měl čekat dost temný a špinavý kout x-menovského univerza. Což je samozřejmě paráda!

---

Vytáhni v hospodě: Marvel letos Comic-Con vynechává. Ant-Man se ale nějaké mimopanelové podpory určitě dočká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace