Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith proti narkobaronům?


ikona
Mr. Hlad
will smith
Tvůrci ambiciózního dramatu o honu na jihoamerické pašeráky drog lákají velké hvězdy. A mění režiséry. 

Už dlouho jsme neslyšeli nic o Katheryn Bigelow a je to docela překvapivé. Když vyhrála Oscara za Smrt čeká všude, nejspíš jí nabízeli úplně všechno, co zrovna v Hollywoodu bylo k mání. Ona ale sáhla po válečném dramatu Třicet minut po půlnoci, které taky nebylo špatné, ale od té doby jakoby zmizela. Dlouho to ovšem vypadalo, že pracuje na ambiciózním Triple Frontier, teď se však zdá, že ji neuvidíme ani tady. Bigelow se totiž s projektem rozloučila, ale náhrada je víc než zajímavá, za kameru se nejspíš postaví J.C. Chandor, autor hodně povedených dramat Vše je ztraceno, Margin Call a nedávného A Most Violent Year.

 

I on si umí s postavami a s hrdiny vyhrát a dá se předpokládat, že ani pod jeho vedením se z Triple Frontier nestane akční záležitost. A o čem že vlastně scénář Marka Boala je? Už jsme o něm psali párkrát, ale radši to připomeneme. Má jít o příběh se spoustou postav a hvězd, který se bude odehrávat na soutoku řek, kde se setkávají hranice Paraguaye, Argentiny a Brazílie. A organizovaný obchod tu kvete jako nikde na světě a prostor dostanou jak ti, kdo tu chtějí vydělat tak i lidé, kteří tady chtějí zločin zatrhnout. Původně si měl hlavní roli vystřihnout Tom Hanks. Toho se tvůrci nejspíš pokusí ulovit i teď, ale vypadá to, že o jednu z postav má velký zájem Will Smith, který se tak napůl pokouší restartovat svou kariéru a nějaký ambicióznější kousek by se mu určitě hodil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace