Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock proti monstrům


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
Dwayne Johnson se sáhl po dalším projektu. A i tentokrát u toho bude hromada destrukce 

Dwayne Johnson se pokusil vloni s Herculem ukázat, že sám utáhne i velký film. Povedlo se to tak napůl, ale úspěch sedmičky Rychle a zběsile mu nejspíš náladu dost zlepšil a San Andreas se taky celkem daří, takže už by mohlo být konečně všem jasné, že The Rock je hvězda. Příští rok navíc spojí síly s Kevinem Hartem v akční komedii Central Intelligence, chystá předělávku klasiky Velké nesnáze v Malé Číně a v plánu je i comicsovka Shazam! Navíc víme, že s ním (a nově i s Jasonem Stathamem!) máme počítat v dalším Rychle a zběsile.

 

Ale nestačí mu to. Člověk by čekal, že když hraje v tolika akčňácích, bude si chtít odskočit k romantické komedii nebo alespoň do něčeho od Woodyho Allena, ale Johnson se objeví v adaptaci počítačové hry z osmdesátých let Rampage. O příběhu zatím nechce nikdo nic prozradit, v samotné hře se však objevují tři gigantická monstra (opičák, ještěr a vlk), která demolují americká velkoměsta a slavné památky. Takže by z toho teoreticky mohlo být něco mezi Godzillou a Pixels. Zatím není jasné, jak k adaptaci přistoupí scenárista Ryan Engle, autor solidního NON-STOP, a jestli z toho bude chtít udělat vážný, nebo víc rodinný akčňák, ale tři monstra snad Rock  zvládne bez problémů. Natáčení by mělo začít příští léto.

--- 

Vytáhni v hospodě: V jedné z epizod seriálu Zlatá sedmdesátá si Johnson zahrál svého vlastního otce, taky wrestlera.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace