Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ušetřete to Porsche! :)


ikona
imf
eddie griffinredline
 

Máte super námět na film, ale nemáte ty správné konexe? Udělejte to jako Daniel Sadek - staňte se multimilionářem a pak si ten film zaplaťte ze svého! Sadek je machr na trhu s hypotékami a nemovitosmi, ale ještě radši má podle všeho filmy a auta. Jeho obrovská sbírka čítá ty nejluxusnější modely a protože mu většinou jen tak leží v garáži, rozhodnul se namasírovat ego a pochlubit se s nimi široké veřejnosti.

To v konkrétním případě znamená sólo produkci akčního filmu Redline, ve kterém si hlavní roli zahraje Eddie Griffin. Nevím jestli je podobná divočina ideálním žánrovým odklonem, Griffin doposud točit převážně komedie, ale cokoliv je lepší než být v Deuce Bigalow 2 za někoho, kdo musí řešit potíže s kočkou zakousnutou do vlastního rozkroku. :)

Rozpočet snímku je skromných 26 milionů dolarů, ale i za tyhle peníze se dá natočit hodně muziky, zvlášť když auta budou zadarmo - Sadek vlastní několik modelů Ferrari (včetně elitního Enza), dva McLareny a Porsche Carrera GT, které bude v jedné scéně zničeno. Tomu říkám oběť, odepsat si ze svých zásob káru za 200 000 dolarů jen tak v zájmu výsledku. Vždyť by mu za desetinovou cenu vyrobili maketu. ;)

Natáčet se bude v Las Vegas a Chicagu a o ději ještě není nic moc známo (a možná je to dobře ;). Poslední zpráva je ale veskrze příjemná a vzbuzuje ve mně nemalé naděje. Režii totiž Sadek svěřil Andymu Chengovi, zodpovědnému za akční scény ve Vítejte v džungli, Rytířích ze Šanghaje nebo Collaterallu. Tenhle chlápek ví, jak v tom chodit a jestli umí s auty stejné triky jako s lidskými končetinami, máme se minimálně po vizuální stránce na co těšit. Jenom při té likvidaci Porsche mi zřejmě bude krvácet srdce. Vždyť se na tu potvoru podívejte... není to hřích sešrotovat takové žihadlo?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace